28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Dilgoci, la beci

Omul de afaceri craiovean Constantin (Costi) Dilgoci (foto) a fost arestat, impreuna cu cei patru colaboratori ai sai, in urma mandatelor de arestare pe o perioada de 29 de zile emise vineri de judecatorii Curtii de Apel Craiova. Politistii doljeni din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au reusit sa le dea de urma tuturor celor cinci inculpati in doar câteva ore de la completarea mandatelor, nici unul dintre cei cinci neopunând rezistenta in momentul incatusarii.


Reamintim ca Dilgoci a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT Dolj, fiind acuzat ca, prin intermediul celor patru apropiati ai sai, a obtinut de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj doua restituiri ilegale de TVA, totalizând circa 6,6 miliarde de lei vechi, fapte care constituie, in viziunea anchetatorilor, infractiunile de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani si constituire de grup criminal organizat.


Inculpatii se afla acum in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, de unde vor fi transferati zilele urmatoare la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU