9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomân ucis si transat de presupusul lui iubit

Român ucis si transat de presupusul lui iubit

Un barbat de 23 de ani, din Austin – SUA, a fost pus sub acuzare pentru uciderea si dezmembrarea cadavrului unui român cu care ar fi avut o relatie homosexuala, informeaza editia electronica a publicatiei The Dallas Voice, ziar al comunitatii homosexualilor si lesbienelor.


Politia afirma ca victima a fost ucisa la inceputul lunii august, in apartamentul sau din localitatea Mesquite. Presupusul ucigas, care se numeste Cody Troy Dacus, a dezmembrat trupul victimei cu ajutorul unui ferastrau si a transportat apoi parti ale corpului intr-o zona rurala din tinutul Hill.


Capul victimei si oasele bratelor si picioarelor au fost gasite in doua locuri, in apropierea unor sosele secundare. Trunchiul nu a fost gasit si s-ar putea sa fi fost devorat de animale, spun autoritatile.


Oribila crima a fost descoperita pe 23 august. Identificarea victimei inca nu a fost facuta oficial, pentru aceasta fiind nevoie de cea mai apropiata ruda, iar autoritatile nu reusesc sa localizeze rudele victimei, potrivit unui purtator de cuvânt al politiei din Mesquite. Cu toate acestea, autoritatile au ajuns la concluzia ca este vorba despre un cetatean român, de 51 de ani, care fusese dat disparut de catre patronul sau, ingrijorat ca nu mai aparuse la slujba.


O echipa de medici legisti incearca sa determine cauza mortii, insa examinarea va dura probabil câteva saptamâni, din cauza dezmembrarii cadavrului si a stadiului avansat de descompunere.


Politia din Mesquite, care i-a interogat pe apropiatii victimei, a anuntat ca Dacus pare sa fi fost printre ultimele persoane care l-au vazut in viata pe român. Suspectul ar fi marturisit politiei ca a avut o relatie homosexuala cu victima, potrivit autoritatilor din tinutul Hill, citate de un ziarist. Rudele suspectului contesta insa aceste informatii si sustin ca Dacus ar fi fost abuzat sexual de român. Schite de portret facute de victima lui Dacus au fost gasite in apartamentul românului si in locul unde au fost descoperite parti ale corpului.


De altfel, informatii oferite chiar de catre suspect politiei ar fi permis localizarea unora dintre partile cadavrului. Suspectul ar fi mers cu autobuzul pâna in Austin, dupa moartea victimei, iar aici ar fi inchiriat o masina cu care s-a intors la Mesquite pentru a imprastia bucatile de cadavru. O ferma in apropierea careia au fost gasite ramasitele victimei ar fi apartinut cândva bunicului presupusului criminal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS