17.9 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRespins? Aflati de ce!

Respins? Aflati de ce!

Vi s-a intâmplat sa fiti respins de o femeie si nu stiti unde ati gresit. Desi sunteti convins ca ati procedat ca la carte, ea nu a acceptat intâlnirea cu dumneavoastra. Site-ul www.mencity.ro mentioneaza unele dintre cele mai frecvente cauze care au drept consecinta un refuz.


Folositi tehnici de agatat rasuflate. Un surâs libidinos si o replica de genul „Corpul tau e 90 la suta apa si mie mi-e sete“ nu numai ca o sa va atraga respingerea femeii pe care o abordati, dar o sa va transforme si in motiv de mistouri intre ea si prietenele ei. Si e normal, cât de proasta trebuie sa fie o femeie sa „pice“ la astfel de replici?


Finantele dv. nu sunt la nivelul asteptarilor ei. O tipa fitoasa, cu multe pretentii, s-ar putea sa va respinga daca nu aveti atâtia bani pe cât si-ar dori ea. Si daca asta e motivul, atunci nu mai are rost sa va faceti probleme, pentru ca nu ati pierdut nimic.


Nu e atrasa fizic de dumneavoastra. Aici trebuie sa fiti sinceri cu propria persoana sau sa cereti parerea cuiva in care aveti incredere. Daca nu e atrasa fizic de dumneavoastra, poate fi o simpla chestiune de gust sau poate fi din cauza faptului ca nu va ocupati prea mult de aspectul vostru. O piele plina de cosuri, o dantura dezastruoasa, un corp scheletic sau o burta care atârna nu vor face nici o femeie sa alerge cu limba scoasa dupa dumneavoastra.


Tocmai a iesit dintr-o relatie in care a fost ranita. Daca da semne ca va place si totusi are retineri si isi face tot felul de probleme, probabil asta e motivul. In acest caz, nu puteti forta lucrurile si nici nu e bine sa incercati. Daca va place mult tipa, incercati sa fiti prieteni pâna se vindeca.


E deja cuplata. Multe femei cuplate flirteaza fara sa aiba intentia de a merge mai departe, cautând doar o confirmare a puterii lor de seductie. Nu-i frumos, dar se intâmpla si n-ai ce-i face.


Ati prins-o intr-o pasa proasta. Asta presupune sa aveti destul spirit de observatie incât sa va dati seama când o femeie e iritabila sau crispata. Poate e la ciclu, poate i s-a intâmplat ceva rau, poate nu se simte bine. Incercati si cu alta ocazie, poate aveti mai mult noroc.


E prea buna pentru masculii din galaxia asta. Sunt multe ingâmfate carora le place sa atâte barbatii, doar ca sa aiba ocazia sa-i respinga. Daca mai intâi e draguta cu dumneavoastra si, când o invitati in oras, va ia la misto, dati-i o replica s-o tina minte.


Ati interpretat gresit semnalele ei. O persoana poate fi amabila fara sa vrea neaparat sa iasa cu dumneavoastra. Nu interpretati un zâmbet amical ca pe o invitatie la flirt, asteptati sa primiti mai multe semnale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS