23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPreludiul - capitolul la care barbatii nu stralucesc

Preludiul – capitolul la care barbatii nu stralucesc

Se spune ca barbatilor nu le place preludiul. Intr-adevar, ei simt dorinta intr-un mod mai presant, dar asta nu inseamna ca vor sa se lipseasca de placerile aditionale.


Problema e ca barbatilor nu prea le place ca preludiul sa dureze ceasuri in sir, asa cum vor multe femei. Nu ca n-ar fi placut sa te mângâi si sa te saruti, dar, dupa 90 de minute, barbatul fie a ejaculat deja, fie i-a trecut erectia. Cu toate acestea, orice barbat stie ca, daca scurteaza prea mult timpul pentru preludiul, risca sa-si lase partenera nesatisfacuta. Timpul de care femeile au nevoie ca se excite este de doua, pâna la trei ori mai lung decât in cazul barbatilor. Asa ca, orice barbat care se respecta trebuie sa faca in asa fel incât sa fie bine pentru amândoi partenerii. Site-ul mencity.ro te invata cum.


Daca ei ii trebuie foarte mult timp ca sa se excite, poate nu faci tu tot ce trebuie. Vorbeste cu ea si cauta sa primesti reactii clare vizavi de zonele ei erogene, pentru ca data viitoare sa stii unde sa insisti. Multe femei se plâng ca barbatii nu cunosc alte zone erogene decât sânii si organele genitale.


Nu incepeti preludiul gândindu-va la actul sexual. Acest gând te poate supraexcita pe tine, dar o poate stresa pe ea. Concentreaza-te asupra fiecarei etape in parte si nu va gânditi la ceea ce urmeaza. Daca ea simte ca o saruti pentru ca iti place, pur si simplu, s-o saruti, si nu ca s-o pregatesti pentru sex, se va simti mult mai libera si se va excita mai usor.


Un pahar de vin ajuta la relaxare, dar nu exagerati, pentru ca riscati sa va relaxati amândoi de tot. Ea nu se va mai lubrifia cum trebuie si nici erectia ta nu va fi una de Cartea Recordurilor…


Clitorisul, clitorisul, clitorisul. Fara el, nu se poate nimic. Daca nu stii sa stimulezi aceasta zona cum trebuie si in functie de preferintele fiecarei partenere, sansele de a satisface vreodata vreo femeie sunt aproape nule.


Scriitoarea Isabel Allende spunea ca „punctul G al unei femei se afla in urechi“. Femeile reactioneaza extraordinar de bine la cuvinte erotice. Spune-i intr-un mod natural si senzual tot ce simti când o atingi. Timiditatea nu-si are locul aici. Daca stii sa spui cuvintele potrivite, o vei excita foarte tare.


Daca vrei un preludiu mai scurt, atunci incearca sa compensezi prin mângâieri pasionale (nu brutale!). Daca dai intregului act o nota pasionala, se va conforma si ea acestui ritm. Daca insa preludiul e si scurt, si fad, poti fi sigur ca ea se va gândi la altceva asteptând ca tu sa termini.


Aminteste-ti de momentele din liceu in care ea era virgina si toate intâlnirile erotice erau un vesnic preludiu. Era chinuitor, ce-i drept, dar si senzatiile erau mult mai intense. E pacat sa uitati acest lucru si sa nu oferiti preludiului locul pe care-l merita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS