20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLautarii de la Clejani, inselati pe litoral

Lautarii de la Clejani, inselati pe litoral

Viorica si Ionita de la Clejani au avut parte, vara aceasta, de o experienta mai putin reusita. La inceputul sezonului, au semnat un contract pentru mai multe concerte pe litoral, dar organizatorii le-au pregatit câteva surprize neplacute. Chiar daca apareau pe afis in mai multe spectacole, ei nu erau chemati de organizatori pentru toate spectacolele, astfel ca spectatorii cumparatori de bilete nu puteau sa se bucure de prezenta celor pentru care au platit, vina fiind aruncata exclusiv pe umerii artistilor.


Pentru ca surpriza sa fie completa, organizatorii nu le-au asigurat Clejanilor sonorizarea pentru un concert live, desi garantasera acest lucru in momentul semnarii contractului. In aceste conditii, Viorica si Ionita de la Clejani s-au hotarât sa renunte la concertele de la mare, fiindca nu au dorit sub nici o forma sa-si dezamageasca publicul.


Tot raul a fost spre bine pentru ca, odata liberi de contract, au putut sa onoreze doua invitatii venite din strainatate. Prima data au fost la Bruxelles, unde au facut repetitii pentru coloana sonora a unui film despre care inca nu ne pot spune mai multe, iar la inceputul lunii august au ajuns in Canada, la Quebec. Acolo au cântat la Festivalul de vara in fata a peste 20.000 de spectatori si au avut onoarea sa fie pe aceeasi scena cu James Brown.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS