20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGhidul fericirii in cuplu

Ghidul fericirii in cuplu

Desi exista prejudecata ca o femeie trebuie sa se lase cucerita, totusi initiativa feminina este adeseori apreciata de reprezentantii sexului „tare“. Insa, majoritatea femeilor considera firesc sa inceteze sa-si farmece iubitul o data ce acesta s-a lasat prins in mrejele iubirii. Mai ales dupa ce entuziasmul inceputului s-a mai domolit, barbatul ar trebui sa aiba permanent sentimentul ca iubita este cea mai minunata femeie din viata lui si, mai ales, ar trebui sa simta mereu ca prezenta ei este cea care ii aduce in orice clipa… fericirea. Site-ul www.seductiatrupului.ro va propune un scurt ghid care poate asigura o fericire sigura in cadrul cuplului.


Acordati-i primul loc


Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifestati-va interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului dumneavoastra, ce probleme are la serviciu, ce-i fac parintii, prietenii, catelul (daca are), cu ce il puteti ajuta in orice domeniu.


Spuneti-i mereu ceea ce aveti de spus fara sa para ca fiind un repros sau o critica


Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jocul amoros, femeia nu trebuie sa se plânga sau sa reproseze. Barbatul doreste intotdeauna sa ii spuneti prieteneste si daca se poate dinainte ce anume v-ar satisface (chiar in domeniul erotic). Cel mai penibil cosmar al unui barbat este acela de a-si da osteneala sa realizeze ceva deosebit (indiferent ca e vorba de o fuziune erotica, o excursie sau alta surpriza) si sa primeasca reprosuri si afirmatii nesatisfacatoare.


In ceea ce priveste ordinea, invatati sa fiti toleranta


Altfel spus, chiar daca el isi arunca lucrurile in dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme intr-o cicalitoare pedanta. Desi barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca trebuie sa raspunda la fel. Mai subzista undeva in subconstientul masculin ideea ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu crâcneste, nici tiranul care vâneaza scame.


Fiti tot timpul dragastoasa, dar nu-l sufocati


Adeseori barbatii uita ca si iubita ar putea avea problemele ei. E de preferat sa amânati o intâlnire, decât sa mergeti afisând oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie. Barbatii apreciaza in mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautând sa-i multumeasca.


Nu trebuie sa aveti nimic de-a face cu gelozia…


Daca iubitul dumneavoastra este atras si de alte femei, atitudinea cea mai inteleapta este aceea de a zâmbi si de a intelege ca nu este nimic rau in a admira frumusetea, oriunde apare ea. Fiti sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu va jucati putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut in cusca. Iar daca o faceti, acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca intr-adevar sa se intereseze cum ar putea scapa din ea.


E bine sa aveti propria viata personala si sa fiti o femeie puternica din punct de vedere emotional


Era o vreme când barbatii apreciau mimozele care plângeau din orice fleac si se agatau neajutorate de mâneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul sa-si arate virilitatea. Barbatii moderni prefera femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine, dar si stapâne pe situatie, cu care sa trateze de la egal la egal. Nu se mai poarta papuselele frumoase si fara nimic in cap, bune doar ca ornament. Totusi, atentie, nu uitati ca el trebuie sa ramâna vioara intâi, chiar daca tot de la dumneavoastra a primit sfatul cel mai bun.


Fiti intotdeauna deschisa si spontana in amor


Barbatilor le plac jocurile amoroase. La restaurant sau intr-o vizita simandicoasa, un joc al picioarelor pe sub masa, mai ales când exista si un mic risc, va aprinde pasiunea iubitului. Gustul barbatului spre aventura poate fi incitat de mâna dumneavoastra odihnindu-se pe coapsa lui pe sub masa sau de o mângâiere mai indrazneata in autobuz.


Gata mereu sa-l urmati


Bunica avea o vorba: „Atunci când barbatul iti zice «Hai sa mergem undeva!», nu trebuie sa-l refuzi, pentru ca a doua oara va pleca singur“. Barbatii prefera femeile care se imbraca repede si ii insotesc la un meci de fotbal fara sa faca o drama din schimbarea programului. Mai ales, ei detesta sa fie facuti sa astepte datorita „gatelilor interminabile“. Deci, solutia ar fi sa va pregatiti dinainte si sa-l surprindeti prin promptitudine.


Fiti punctuala


Desi reprezinta aproape o utopie, acest deziderat continua sa fie visul oricarui barbat. Daca intârziati prea mult la intâlniri, riscati sa nu va mai astepte, iar daca va schimbati din cinci in cinci minute atitudinea, barbatul va fi complet derutat nestiind, de fapt, ce vreti cu adevarat. In general, orice barbat ar dori ca iubita lui sa se comporte intr-o mare masura cam cum o face el (bineinteles nu in amor!).


Mai activa si mai pasionala in actul erotic


Desi barbatii reusesc uneori sa fie romantici, ei prefera femeile care nu le pretind sa fie langurosi chiar de fiecare data când sunt „incinsi“. Pentru barbati, senzatiile fizice sunt mai acute si ei nu au foarte mare nevoie de o comunicare intensa pe alte planuri, mai ales in timp ce fac dragoste. In orice caz, orice barbat va fi atras de o femeie care stie sa fie fierbinte in intimitate, care sa-i arate ca-l doreste sincer si participa la fanteziile lui erotice. Deci, renuntati la pasivitatea gen „saltea“ si adaugati-va propriile fantezii la intâlnirea cu iubitul. Surprinderea si chiar fascinatia lui vor fi incântatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS