21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Chef de… sex

Daca ti-ai pus in minte sa ai parte de o partida de sex pe cinste ar trebui sa incepi prin a-ti aduce partenera in starea de spirit potrivita. Cu alte cuvinte, alunga-i „durerea de cap“ si fa-o sa te doreasca.


Cum faci asta depinde de la femeie la femeie. Daca unele prefera sa fie luate prin surprindere, puse la zid, iar tu sa le smulgi la propriu hainele de pe ele, multe femei prefera sa fie sarutate incet, mângâiate si sa auda vorbe de dragoste. Depinde de tine sa afli ce prefera partenera ta. Astea fiind spuse, site-ul menonline.ro iti propune câteva ponturi despre cum sa iti innebunesti iubita si sa o pregatesti pentru cea mai tare partida de sex.


Imbraca-te elegant. Orice femeie e atrasa de un tip imbracat bine, cu bun gust. Daca poti sa arati oarecum ca un star de cinema sau o vedeta a muzicii, mai ales cu unul pe care partenera ta il admira, cu atât mai bine. Asa ca nu fi niciodata sleampat, incearca sa ai un stil coerent, presarat cu mici surprize (accesorii sau combinatii care sa ii atraga atentia) si vei avea succes mult timp de acum incolo. In plus, daca tu arati bine, ea va adopta aceeasi idee, iar când va veti intâlni acasa dupa o zi de munca, aratând in forma, ca si cum va pregatiti sa iesiti in oras, veti renunta de bunavoie la tinuta la „patru ace“ in favoarea alteia, mult mai… lejere.


Vorbeste-i provocator. Nu toate femeile sunt atrase de un limbaj „murdar“. Unora le place sa le soptesti, chiar in locuri publice, cu multi oameni in jur, vorbe de amor sau mici indicii care sa prefigureze „aventura“ de dupa. Nu exista limite. Trebuie doar sa stii ce ii place, si poti sa pui in aplicare planul aproape oriunde. Daca sunteti singuri, cu atât mai bine.


Mângâi-o cu limba. Aici se greseste de cele mai multe ori. Cei mai multi se ocupa doar de zonele explicit sexuale. O vei excita mult mai puternic daca iti folosesti limba pentru a-i mângâia spatele, mai ales sira spinarii, gâtul sau coapsele.


Filmele erotice. Barbatii se atâta foarte repede când vad lucruri legate de sex. Dar si femeile fac la fel, diferenta fiind doar lucrurile la care preferam sa ne uitam. Data viitoare când vrei sa faci un dus, cheam-o si spune-i ca vrei sa ii arati ceva. Pune-i un film erotic, nu pornografie dura, doar erotic. Pâna vei iesi tu de sub dus, ea va fi gata sa sara pe tine.


Sun-o! Daca vrei sa o pregatesti pentru ce va urma când ajungi acasa, e foarte bine sa o suni, chiar daca e la munca si e ocupata. Povesteste-i, cu o voce plina de dorinta, cam ce ai vrea sa ii faci, cum iti imaginezi ca va fi revederea, povesteste-i o mica fantezie fierbinte, nu da toate detaliile, dar fa in asa fel incât sa aiba o oarecare idee despre ce o asteapta. In felul acesta, preludiul incepe cu mult mai devreme decât crezi…


Leag-o la ochi! Daca vrei sa iti atâti iubita, sa o faci sa se umple de placere inca din timpul preludiului, leag-o la ochi. Luându-i posibilitatea de a vedea ce faci, nu mai poate anticipa ce urmeaza. In plus, toate celelalte simturi se ascut, iar reactiile sale se vor amplifica.


Sunt multe metode de a excita o femeie. Uneori, un simplu sarut apasat, lin si voluptuos poate fi tot ce ii trebuie unei femei pentru a fi gata de actiune. Nu exista metoda de a afla exact ce o face pe o femeie sa innebuneasca de placere in afara de „experimentare“ si discutiile deschise si sincere.


.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS