11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBritney Spears, in afaceri cu Charlie Sheen

Britney Spears, in afaceri cu Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen a impresionat-o pe cântareata Britney Spears atât de mult cu linia de haine pentru copii pe care o detine, incât aceasta este mai mult decât dornica sa intre si ea in afacerea lui Sheen. Starul pop Britney Spears se gândea de foarte mult timp sa intre intr-o afacere cu hainute pentru copii. Ea a fost extrem de impresionata de colectia pe care Charlie Sheen, impreuna cu Michael Berens, au lansat-o de curând si si-a anuntat public dorinta de a colabora cu actorul.


„Oamenii lui Britney au venit sa imi spuna ca ei ii plac foarte mult hainele pe care le confectionez si ca vrea sa o ajut si pe ea sa porneasca pe aceasta cale. Eu personal cred ca ar fi foarte distractiv sa lucrez cu Britney“, a raspuns Sheen atunci când a fost intrebat ce parere are despre posibila colaborare.


Protagonistul serialului „Doi barbati si jumatate“ este tatal a doua fetite foarte frumoase, Sam de doi ani, si Lola, de un an. Ele sunt, dupa cum marturiseste actorul, sursa lui de inspiratie pentru modelele de haine pe care le realizeaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS