19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMorega, consilier guvernamental

Morega, consilier guvernamental

Dan Ilie Morega, presedintele PNL Gorj, a fost numit ieri in functia de consilier guvernamental al ministrului pentru coordonarea Corpului de control al Guvernului si al Departamentului antifrauda. Liderul liberalilor gorjeni spune ca nu este functionar public si ca face parte din personalul contractual, activitatea lui desfasurându-se doar pe perioada in care ministrul Cristian David se va afla in functie. Morega asteapta acum sa primeasca sarcinile de serviciu, preferând sa se ocupe de probleme din Oltenia: „Astept sa primesc obiectivele de care ma voi ocupa. Sper ca ma voi ocupa de Oltenia, pentru ca stiu foarte bine zona“. Dan Ilie Morega a mai fost expert guvernamental in guvernul Nastase.


Dan Ilie Morega a fost, pâna la inceputul acestui an, subprefectul judetului Gorj, dar a renuntat la functia publica pentru cea politica. Acesta a fost presedintele Cooperatiei din judetul Gorj, iar la Revolutia din ’89, un grup de manifestanti strigau lozinci impotriva lui.


Morega a devenit, intre timp, om de afaceri. El a fost presedintele APR Gorj si vicepresedintele PRM Gorj, dupa care a trecut la PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU