17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bustul lui Hillary Clinton, la loc de cinste in Muzeul Sexului


„Bustul prezidential“ al senatorului american Hillary Clinton a fost dezvelit, miercuri, la Muzeul Sexului din New York. Potrivit site-ului Reuters.com, sculptorul Daniel Edwards, care a realizat aceasta statuie, a marturisit ca spera ca opera sa sa dea nastere unor controverse despre sex, politica si celebritate.


Edwards, artistul care a creat si nudul in marime naturala al lui Britney Spears, in timp ce naste pe o blana de urs, a declarat ca statuia sa imortalizeaza vârsta, feminitatea si „zâmbetul prezidential“ al lui Clinton. Pâna in prezent, reprezentantii fostei Prime Doamne a Americii nu au facut nici un comentariu.


Traficant la 81 de ani


Autoritatile americane de la frontiera au arestat un barbat, de 81 de ani, care incerca sa treaca din Mexic cu 80 de kilograme de cocaina „indesate“ in masina sa. Potrivit site-ului Reuters.com, captura a fost facuta marti de catre ofiterii de la Nogales, Arizona.


„Nu am intâlnit niciodata un astfel de caz. Cred ca acesta este cel mai batrân traficant de droguri care a incercat vreodata sa intre in Statele Unite“, a declarat un reprezentant al autoritatilor. Potrivit sursei citate, barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, locuieste in Nogales. Pâna in prezent nu s-a stabilit daca batrânul este cetatean american sau mexican.


Heather Mills – „falsitatea intruchipata“


Heather Mills a fost catalogata drept „falsitatea intruchipata“ de fosta sa cumnata. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, Dianna Karmal, sora primului sot al manechinului, Alfie Karmal, a dezvaluit ca vedeta cunoaste foarte bine arta manipularii pentru ca, in ciuda faptului ca este cunoscuta drept o vegetariana care militeaza pentru apararea drepturilor animalelor, obisnuia sa consume preparate din carne si sa poarte haine de blana.


„Heather este un cameleon. Atrage barbatii facându-i sa creada ca este femeia perfecta pentru ei. Apoi devine din ce in ce mai pretentioasa, se plictiseste si trece la urmatoarea victima“, a declarat Karmal pentru Daily Mirror. De asemenea, ea a precizat ca Mills a devenit vegetariana abia dupa ce l-a cunoscut pe Paul McCartney. „Inainte adora mâncarurile cu carne. Iar declaratiile sale privind protectia animalelor mi se par ilare. Inca de mica ii placea sa poarte hainele de blana ale mamei sale“, a precizat fosta cumnata a fotomodelului.


Carmen Electra a cerut divortul de Dave Navarro


Actrita americana Carmen Electra, una dintre vedetele serialului „Baywatch“, a cerut divortul de cântaretul rock Dave Navarro dupa mai putin de trei ani de casnicie, potrivit documentelor judiciare publicate joi in Los Angeles.


Dupa cum informeaza site-ul Cyberpresse.ca, Electra, de 34 de ani, pe numele sau adevarat Tara Patrick, s-a casatorit in noiembrie 2003 cu Navarro, fostul chitarist al grupului californian Red Hot Chili Peppers. In cererea sa de divort, depusa miercuri in fata unui tribunal din Los Angeles, actrita a citat „diferende ireconciliabile“. Cuplul nu are copii.


Electra si Navarro au fost, in 2004, vedetele unui reality-show inainte si in timpul casatoriei, difuzat pe canalul de televiziune MTV si care s-a numit „Pâna când moartea ne va desparti“.


Heidi Klum „naseste“ un sutien


Heidi Klum va avea un sutien care ii va purta numele, potrivit site-ului Femalefirst.co.uk. Celebrul manechin german, care va da nastere peste câteva luni celui de-al treilea copil, a semnat un contract cu „Victoria’s Secret“ urmând sa lanseze o colectie de lenjerie intima.


Klum a marturisit ca primul sutien pe care il va crea se va numi „The Body“ – porecla pe care a primit-o atunci când a prezentat prima oara articolele produse de „Victoria’s Secret“.


„Pentru mine este o onoare sa am un sutien creat de aceasta casa de moda, care imi va purta numele“, a declarat fotomodelul, in cadrul unui interviu televizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS