11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVideoconferinte cu directorii scolilor

Videoconferinte cu directorii scolilor

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Gorj doreste sa discute cu directorii de scoli numai in videoconferinte si pe messenger.


Liviu Andrei, inspectorul scolar general din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Gorj, a declarat ca intentioneaza sa doteze fiecare unitate scolara mai importanta din judet cu mai multe calculatoare si camere web. Potrivit lui Andrei, exista 110 unitati scolare care ar avea nevoie de astfel de dotari, pentru ca sedintele cu ISJ Gorj sa fie mult mai simple. „Ca sa nu-i mai chem pe directori aici, la biroul meu, mai bine isi cumpara fiecare director de scoala o camera web si purtam sedintele prin internet, pe messenger. Voi face la ISJ Gorj videoconferinte, este mult mai simplu“, a precizat Liviu Andrei. ISJ Gorj a achizitionat mai multe calculatoare pentru ca fiecare director de scoala sa-si desfasoare activitatea in conditii optime.


25 de microbuze pentru ISJ


Inspectorul scolar general intentioneaza sa ceara de la Ministerul Educatiei si Cercetarii aproximativ 25 de microbuze pentru ISJ Gorj, Casa Corpului Didactic, dar si pentru câteva dintre unitatile scolare din teritoriu. Microbuzul scolarilor din Seciuri a costat peste 30.000 de euro, dar a fost returnat de Liviu Andrei pentru ca ii lipseau unele dotari. Potrivit lui Liviu Andrei, masina sosise la sediul ISJ Gorj fara a avea aer conditionat si radio – casetofon. Pâna când acestea nu vor exista, Andrei nu va primi microbuzul pentru copiii sinistratilor din Seciuri. „Cel mai probabil saptamâna viitoare il vom avea, nu am vrut sa-l primesc fara sa aiba tot ce este necesar pentru confortul celor mici. De la 15 septembrie, scolarii din Seciuri – Rosia de Amaradia vor avea microbuz nou si modern“, a afirmat Andrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS