11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Pinguini la plimbare pe autostrada


21 de pinguini au fost recuperati marti de pe o autostrada din estul statului Texas, dupa rasturnarea unui camion care transporta animalele in Houston, a anuntat politia, citata de site-ul Yahoo!News.


Patru pinguini si pesti exotici au murit in acest accident, iar alti trei pinguini au fost loviti de masini pe autostrada, a declarat agentul de politie Richard Buchanan. „Ceilalti pinguini au ramas intr-un sant“, a precizat agentul de politie.


Camionul mai transporta si o caracatita – care este nevatamata – si se indrepta spre Moody Gardens, un loc turistic din Galveston, localitate situata in apropiere de Houston, a declarat purtatorul de cuvânt al parcului de distractii, Jerri Hamacheck. Animalele urma sa fie transferate in Texas, deoarece „locuinta“ lor, gradina zoologica din Indianapolis, este in renovare.


Francezii cred in miracole


Peste o treime dintre francezi (35 la suta) cred in miracole, potrivit unui sondaj realizat de Institutul TNS-Sofres, informeaza site-ul Yahoo!News.


Potrivit acestei anchete, 62 la suta dintre persoanele chestionate nu cred in miracole, iar trei la suta nu au nici o parere.


Când li s-a cerut sa defineasca un miracol, 31 la suta au spus ca este vorba despre „un fenomen care nu poate fi explicat“, 27 la suta cred ca este „un eveniment fericit la care nu se asteptau“, iar opt la suta considera ca este „o interventie a lui Dumnezeu“. In noiembrie 2005, o italianca de 94 de ani a devenit oficial cea de-a 67-a persoana recunoscuta ca fiind miraculoasa de catre Sanctuarul de la Lourdes, Franta. Sondajul a fost realizat pe 6 si 7 iulie 2006 pe un esantion de 1.000 de persoane.


Si totusi, iubirea chiar trece prin stomac


O cina romantica pare a fi suficienta pentru a avea succes in dragoste. Cel putin aceasta este concluzia care se desprinde dintr-un sondaj realizat in Italia, potrivit caruia 50 la suta dintre italieni cred ca inima partenerului se cucereste cu o mâncare buna, servita de preferinta acasa, nu la restaurant. 30 la suta cred ca si o plimbare poate fi de ajutor, in timp ce zece la suta sunt de parere ca si o seara in discoteca este benefica pentru relatie.


Pamela Anderson, „de doua ori mireasa“


Pamela Anderson si Kid Rock s-au casatorit pentru a doua oara, de aceasta data in Detroit. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, nunta a avut loc la doar câteva saptamâni dupa ceremonia din St. Tropez, in sudul Frantei.


„Acum casatoria noastra este oficiala. Suntem domnul si doamna Ritchie (numele adevarat al lui Kid Rock este Bob Ritchie – n.r.) si ne pregatim de luna de miere“, se arata intr-o declaratie a actritei, publicata pe site-ul sau oficial.


Potrivit sursei citate, cei doi au fost nevoiti sa se casatoreasca pentru a doua oara intrucât prima ceremonie nu a fost legala.


Jennifer Aniston traieste o noua deceptie


Jennifer Aniston a fost devastata dupa ce iubitul sau, Vince Vaughn, a refuzat sa o ceara de sotie.


Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita, care are o relatie cu partenerul sau din „The Break Up“ de aproape un an, spera ca, in aceasta vara, sa poarte din nou rochia de mireasa. Din pacate, artistul a exclus posibilitatea unei casatorii in viitorul apropiat.


Mai multi apropiati ai cuplului sustin ca, dupa o vacanta romantica in Mexic, Vaughn a decis sa se indeparteze de artista din „Prietenii tai“, refuzând mai ales sa discute despre casatorie. „Vince nu are de gând sa ajunga in fata altarului. In plus, pare sa se fi distantat de Jennifer in ultimul timp, pentru ca ea nu se gândeste la altceva decât la «ziua cea mare»“, a declarat un prieten al cuplului, pentru revista britanica Star.


Keira Knightley refuza aventurile „la serviciu“


Keira Knightley sustine ca nu a avut niciodata parte de o aventura romantica pe platourile de filmare, in ciuda faptului ca in prezent are o relatie cu unul dintre partenerii sai de film.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita considera ca este o „profesionista“, când vine vorba despre filmari. Desi vedeta l-a cunoscut pe iubitul sau, Rupert Friend, pe platourile peliculei „Mândrie si prejudecata“, relatia lor a inceput dupa terminarea filmarilor.


„Nu am avut niciodata aventuri pe platourile de filmare. Cred ca este o dovada de lipsa de profesionalism din partea celor care se gasesc, la un moment dat, in astfel de situatii“, a declarat actrita, in cadrul unui interviu pentru revista In Style.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS