15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTotul despre barbatul de 20 de ani

Totul despre barbatul de 20 de ani

Pentru barbati, sexul reprezinta o aventura continua, plina de peripetii – de la nepriceperile tineretii, la nervozitatea legata de performante. La 20 de ani, vorbesc numai de dimensiuni si ejaculare precoce si par sa aiba o singura misiune de indeplinit: sa faca cât mai mult sex posibil. Site-ul 12.ro va ajuta sa „ii dati de cap“ barbatului de 20 de ani.


Inarmati cu energia specifica adolescentei si cu un nivel ridicat de testosteron, barbatii de 20 (si ceva) de ani nu-si doresc decât un singur lucru: sex. Cât mai mult sex. Iar institutia casatoriei – cu toate posibilitatile sale pentru romantism si spontaneitate – pare sa se potriveasca perfect cu dorinta lor. In timp ce prietenii necasatoriti ai partenerului tau isi multiplica experientele sexuale cu zeci de femei, sotul tau isi poate extinde orizontul sexual cu o singura persoana – tu. Vârsta aceasta este momentul in care ei incearca sa isi dovedeasca ca sunt cu adevarat barbati si, desi pun accent pe cantitate, barbatii iau in considerare si calitatea; vor sa stie ca sunt buni in pat si ca se pricep sa te satisfaca.


Sexul de calitate, definit de cei mai multi ca fiind frecvent, orgasmic, cu pozitii decupate din Kama Sutra, ramâne o necesitate absoluta. In aceasta perioada, sexul este cel mai important ingredient in mentinerea unei relatii. Daca esti implicata intr-o relatie cu un barbat tânar si incerci sa imbunatatesti relatia voastra sexuala, ar trebui sa pornesti de la cantitate. Nimic nu il va excita mai mult decât gândul ca esti dispusa sa faci dragoste la orice ora din zi si din noapte: in masina, in lift, pe masa din bucatarie…


Exista si o parte negativa. Pe scurt – ce sa faca pentru ca experienta sa dureze mai mult timp? Ce nevoie ai de 17 orgasme pe noapte, daca fiecare dureaza 25 de secunde? Ejacularea precoce este problema (si blestemul) universal al barbatilor inca foarte tineri, fiind o importanta sursa de stres si neliniste. Problema este, bineinteles, suprastimularea. La aceasta vârsta orice (de la reclama pentru lenjerie intima la benzile parfumate din reviste) reprezinta un stimul puternic.


Nu trebuie sa uiti ca si tu esti parte din aceasta lume a simturilor. Daca vrei sa imbunatatesti experientele sexuale ale cuplului, fa in asa fel incât lui sa ii fie usor sa se abtina. Limiteaza preludiul la atingeri usoare in zona genitala; daca insisti prea mult, s-ar putea ca „sampania“ sa explodeze mai devreme decât te astepti. Un alt mod de a-i intârzia orgasmul: stai deasupra. Stimularea este mai putin directa, ceea ce il poate face sa isi mentina erectia mai mult timp.


Pentru un moment de respiro, puteti sa mai schimbati pozitiile.


Ce se intâmpla daca entuziasmul tau este mai coborât decât nivelul Marii Moarte (in cazul in care ai nascut de curând, iar corpul tau nu mai arata asa cum ti-ai dori, sau pur si simplu esti prea obosita)? Daca apetitul barbatilor de 20 de ani seamana mai curând cu un restaurant fast food decât cu unul gourmet, nu inseamna ca si tu trebuie sa te simti disponibila pentru ore intregi de sex.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS