17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSex cu fosta iubita

Sex cu fosta iubita

Sexul cu o fosta prietena poate fi placut si reconfortant (te cunoaste, o cunosti, stiti ce va place la pat), dar iti poate aduce si multe dureri de cap daca nu stabilesti clar niste reguli. Nu e nimic rau ca doi oameni care au fost cândva impreuna sa se mai distreze ocazional unul cu celalalt, atâta timp cât vor amândoi acelasi lucru: sex si punct. Cum poti fi sigur ca asta vrea si ea? Nu poti sti niciodata suta la suta, dar, daca trasezi limitele de la inceput si urmezi câteva sfaturi date de site-ul mencity.ro, nu vei avea necazuri mai târziu.


In primul rând, conteaza cum si de când v-ati despartit. Trebuie sa lasi intotdeauna câteva luni sa treaca pâna sa te gândesti ca ati mai putea „da o tura“ impreuna. Daca despartirea a fost una cu strigaturi, mai bine fii precaut si cauta sex in alta parte. Nu poti sti daca nu cumva va vrea sa se razbune sau daca nu va cauta o ocazie sa iti propuna reluarea relatiei. In cazul unei despartiri civilizate insa, exista sanse sa te mai culci cu ea si sa va simtiti bine fara asumarea unor obligatii.


Chiar daca au trecut câteva luni de când v-ati despartit, n-o cauta tu. Mai bine fa ca intâlnirea sa para intâmplatoare, altfel se va prinde repede ca umbli dupa sex fara stres sau, mai rau, isi va inchipui ca o vrei inapoi in viata ta.


Daca ati ajuns sa va intâlniti, nu-i da semnale gresite. Nu te apuca sa-i faci confesiuni legate de viata ta din ultima perioada sau sa-i spui ca ti-a fost dor de ea. Aluziile sentimentale nu au ce cauta aici, daca vrei ca intentiile tale sa fie intelese corect. La fel, evita discutiile despre relatii in general (pentru ca va sti ea cum sa manipuleze conversatia si sa aduca vorba de relatia voastra in special) si nici nu te apuca sa insiri amintirile voastre frumoase („Mai tii minte prima data când te-am sarutat?“ ar putea insemna „mi-e dor de tine, viata n-are sens fara tine, nu te pot uita orice-as face“). Poti vorbi cu ea despre nebuniile sexuale pe care le-ati facut, ca poate asa ii dai si idei, dar nu discuta despre dragostea pe care ati trait-o.


Dupa ce te-ai asigurat ca ea nu va traduce interesul tau sexual in ceva mai serios, puteti petrece impreuna o noapte grozava. E placut sa fii cu cineva care iti cunoaste corpul, preferintele, ciudateniile, iar tu stii deja drumul cel mai scurt catre orgasmul ei, asa ca sunt sanse mari sa iasa totul bine. E bine sa fii atent si la ce se intâmpla dupa. Daca incepe sa aduca vorba despre chestiuni de suflet intr-un moment de sensibilitate postorgasmica, alege calea rusinoasa si sanatoasa: adormi instantaneu! Si ai grija sa sforai cu toata nesimtirea, ca sa-si aduca aminte ce insensibil esti si cum niciodata n-ai stiut s-o asculti. Asta ii va taia cheful de analize psihologice.


O data faptul consumat, n-o mai cauta o perioada, altfel iti dai singur foc la valiza. Astfel de intâlniri trebuie sa ramâna ocazionale, daca nu vrei sa te trezesti in aceeasi relatie cu aceleasi probleme de care abia ai scapat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS