25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO infatisare fabuloasa la petrecere

O infatisare fabuloasa la petrecere

Ochi dramatici si scânteietori. Un ten fin, catifelat, care lumineaza in noapte. Gene dese, buze pline si senzuale. Aceasta este, potrivit site-ului eva.ro, „reteta completa“ si, in acelasi timp, infailibila pentru a te asigura ca ochii tuturor vor fi atintiti admirativ asupra ta.


Tenul. Pentru a avea un chip luminos si stralucitor, foloseste o baza de machiaj cu textura usoara, fara grasimi, cu factor de protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Aplica-l pe frunte, barbie, nas si pometi, cu ajutorul buretelului special si nu uita de anticearcan.


Pentru obraji cu aspect natural, foloseste un fard de obraz lichid; câteva picaturi, pe care le intinzi uniform cu ajutorul degetelor, vor fi suficiente. Adauga si putina stralucire fetei si decolteului, cu ajutorul unei pudre cu particule sclipitoare.


Ochii. Pune-ti in evidenta privirea conturându-ti ochii cu tus de culoare neagra si apoi intinzând pe pleoape, pâna la arcada, un fard cu textura cremoasa si sclipiri „metalice“, intr-o nuanta argintie. Dupa aceea, traseaza inca o dunga fina cu acelasi tus in zona dintre arcada si pleoapa si „da viata“ privirii tale cu ajutorul unui fard in nuanta violet, pe care il aplici peste linia trasata cu tusul. Definitiveaza acest machiaj deosebit cu ajutorul mascarei de culoare neagra.


Buzele. Din moment ce machiajul ochilor este intens si frapant, pentru buze este suficient un ruj intr-o nuanta neutra sau un gloss care sa le confere stralucire. Succesul este garantat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS