10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjNeatentia l-a costat viata

Neatentia l-a costat viata

In comuna gorjeana Balesti s-au petrecut in decursul a câteva ore doua accidente de circulatie, iar o persoana si-a pierdut viata.


Un barbat si-a pierdut viata intr-un accident rutier care a avut loc ieri-dimineata in comuna gorjeana Balesti. Barbatul de 42 de ani conducea o masina de teren si se deplasa impreuna cu patru colegi spre Deva. Ion Udrica s-a angajat intr-o depasire si a pierdut controlul volanului, autovehiculul s-a rostogolit si s-a oprit pe sosea in sensul invers directiei de deplasare. Soferul si ceilalti barbati erau angajatii unei firme din Gorj. Cei patru pasageri s-au ales doar cu rani usoare. Soferul a fost proiectat prin parbriz si si-a pierdut viata pe loc. In evenimentul rutier a fost implicat numai autoturismul condus de Ion Udrica.


Conducta de gaze fisurata de un autoturism


Un sofer a avariat puternic o conducta de gaze din comuna Balesti. Barbatul suferise un accident casnic in care se taiase la mâna si se deplasa spre Târgu Jiu. Venind din localitatea Bradiceni, barbatului i s-a facut rau la volan si a pierdut controlul autovehiculului. Masina s-a izbit de o conducta de gaze pe care a fisurat-o, punând in pericol foarte multe gospodarii. Angajatii Distrigaz Sud Târgu Jiu s-au prezentat de urgenta la fata locului si au oprit la timp scurgerea de gaze. Soferul a fost transportat la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS