17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRomâncele fac furori in show-bizz

Româncele fac furori in show-bizz

Nu e un secret pentru nimeni ca româncele sunt femei frumoase. De-a lungul timpului, acest lucru a fost recunoscut de multi barbati celebri care au avut ocazia sa cunoasca vreo reprezentanta a sexului frumos de la noi. Mai mult decât atât, sunt multe femei care au ajuns in strainatate si se bucura de recunoastere atât pentru talentul, cât si pentru frumusetea lor.


Ultima cucerire de calibru a unei românce plecata in strainatate este cea a actritei Elsei Pataki, care „l-a pus cu botul pe labe“ pe actorul Adrien Brody, câstigatorul premiului Oscar pentru rolul principal interpretat in filmul „Pianistul“. Potrivit lui sky.com, la petrecerea aniversara a Elsei Pataky (care a implinit 30 de ani pe 18 iulie) unul dintre invitatii de onoare a fost actorul Adrien Brody. Elsa si Adrien nu s-au sfiit sa se lase fotografiati imbratisati sau sa-si arunce priviri cu subinteles. Elsa Pataki s-a nascut in Spania, la Madrid, din tata spaniol si mama românca; anii trecuti, actrita pe jumatate românca a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Peninsula Iberica de revista FHM. A aparut in numeroase productii tv de tip telenovela, dar si in filme de lung metraj.


Joana Benedek, curtata de… femei


O alta românca foarte cunoscuta in lumea telenovelelor sud-americane este Joana Benedek. Desi frumusetea sa este vizibila pentru oricine, românca este in continuare celibatara. Asta nu o impiedica sa aiba parte de tot felul de „propuneri indecente“, dar nu neaparat din partea barbatilor, ci si din partea… femeilor. Intr-un interviu acordat unei publicatii din Venezuela, Joana a povestit ca i s-a intâmplat, nu o data, sa primeasca propuneri indecente de la femei.


„M-au surprins când au venit la mine si mi-au declarat ce simt pentru mine. Mi-au propus sa fac dragoste cu ele. Am ramas muta de uimire. Cine ma cunoaste stie foarte bine ca sunt o femeie in adevaratul sens al cuvântului si ca ma incânta sexul, dar cu barbati, doar cu barbati. M-am pus pentru un moment in locul lor si am constatat ca sunt multe persoane care nu-si gasesc drumul in viata“, a povestit Joana, care a precizat ca ii plac barbatii inalti, cu brate puternice, cavaleri si inteligenti. Pe numele sau adevarat Roxana Godeanu, actrita Benedek s-a nascut pe 21 ianurie 1972, in Bucuresti, dar a plecat din tara impreuna cu toata familia si s-a stabilit in Venezuela, pe când ea avea 16 ani, reusind sa faca si cariera in tara adoptatoare, mai intâi ca model si apoi ca actrita. Cu toate ca e cunoscuta mai mult pentru prestatiile sale excelente in roluri negative, Joana este foarte iubita, fiind considerata una dintre cele mai frumoase femei din Venezuela.


Ramona Badescu l-a cucerit pe Brad Pitt


Craioveanca Ramona Badescu, stabilita de mai bine de 15 ani in Italia, a facut de-a dreptul furori printre barbatii din „Cizma“. Dupa ce initial a fost casatorita cu baronul Alessandro di Fornaro, de care a divortat ulterior din cauza geloziei excesive a acestuia, Ramona Badescu l-a cucerit, se pare, definitiv, pe omul de afaceri milionar Riccardo Piccionetti, cu care are chiar planuri de maritis. Insa, nici Brad Pitt nu s-a declarat imun la farmecul craiovencei care, vorbind intr-un interviu despre faptul ca actualul sau partener nu este nici de departe la fel de gelos ca fostul sot, a dat exemplu momentul in care Pitt, actualul partener al Angelinei Jolie, a imbratisat-o „mai mult decât afectuos“.


Cu toate ca italienii o adora, Ramona Badescu nu considera ca are „mijloace specifice, personale“ pentru a cuceri un barbat.


„Sunt foarte prietenoasa, calda, stau de vorba, nu am «nasul pe sus» – cum se spune – si probabil asta le place barbatilor. Fara indoiala, datele fizice joaca un rol important, procentul variind in functie de ceea ce cauta un barbat: o prietena, o iubita, o amanta sau o sotie“, declara, in urma cu ceva timp, pentru o publicatie din tara, Ramona Badescu.


Dincolo de ocean


O alta românca frumoasa care s-a facut remarcata in ultimul timp pentru „cucerirea“ sa este fotomodelul Alina Puscau. Implicata intr-o relatie cu regizorul Brett Ratner, inca dinainte ca acesta sa se desparta de fosta sa iubita, tenismena Serena Williams, Alina Puscau si-a atras multe antipatii in Cetatea Filmului din cauza relatiei cu celebrul regizor. Este antologic scandalul in care a fost implicata, pe lânga cuplul Alina Puscau – Brett Ratner, si cunoscuta actrita Lindsay Lohan, care i-a „reclamat“ româncei ca i-ar fi furat iubitul, nimeni altul decât regizorul multimilionar.


Printre celebritatile cu care Alina a mai avut relatii sentimentale, inainte de a se logodi cu Ratner se numara miliardarul Jeffrey Epstein, pilotul de Formula 1 Eddie Irvine si actorul Vin Diesel. Despre legatura cu Epstein, care este un personaj destul de misterios, presa americana afirma ca Alina ii datoreaza contractul cu „Victoria Secret“, celebra marca de lenjerie intima. Printre clientii lui Epstein care se ocupa cu administrarea de fonduri se numara, in perioada relatiei cu Alina Puscau, si Leslie Wexner, patroana prestigioasei marci de lenjerie.


Chiar daca n-a fost nevoita sa paraseasca tara pentru a se face cunoscuta, Ileana Lazariuc s-a ales si ea cu un admirator de dincolo de ocean: Steven Seagal. Prezent in România pentru a turna un nou film, Steven Seagal a remarcat-o pe senzuala bruneta si a ramas placut impresionat. Ca dovada, i-a oferit fostei iubite a lui Ion Ion Tiriac sa apara intr-una din viitoarele sale productii. Cât despre fotomodelele de talie internationala Diana Dondoe, Catrinel Menghia, Elena Baguci si Laura Gorun, cuvintele sunt de prisos: frumusetea lor a facut „pagube“ ireparabile in inimile barbatilor care le-au cunoscut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS