17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMonica Iagar si-a luat fetita la Saint Tropez

Monica Iagar si-a luat fetita la Saint Tropez

Chiar daca n-a fost implicata intr-o competitie adevarata, atleta Monica Iagar s-a bucurat de sustinerea unui suporter special: fiica sa.


Pentru atleta Monica Iagar, capitanul orasului Târgu – Mures, in cadrul show-ului „Jocuri la Saint Tropez“, difuzat de Antena 1, in fiecare duminica, de la ora 20.45, aceasta provocare a insemnat inca un un concurs adevarat, precum ca cele la care ea participa inante de a se retrage din activitatea competitionala.


Cum concursul s-a filmat intr-un loc de vis si pe parcursul a mai multor zile, Monica Iagar nu a vrut sa piarda timp pretios pe care l-ar fi putut petrece cu familia si a venit la Saint Tropez insotita de fetita ei, Ayana.


Micuta a fost cel mai mare suporter al mamei ei in timpul concursului. A strigat din tribune cât a putut ea de tare: „Hai, mama, hai mama, sa câstigi in seara asta!“, nu inainte de a se lasa pictata pe fata cu steagul Romaniei. In pauzele dintre probe, Ayana dadea fuga la machiaj pentru a se asigura ca drapelul tarii noastre era inca bine reprezentat pe obrajorul ei.


Alaturi de Ayana, Ion Craciunescu si echipa lui de timisoreni i-au facut Monicai galerie pe care o intâlnesti numai pe marile stadioane ale lumii.


Celebrul arbitru a profitat chiar de neatentia unui ucrainean si i-a insfacat acestuia megafonul ca sa se faca si mai bine auzit in intreaga arena de la Saint Tropez. Apoi, cu talentul lui innascut la negocieri, Ion Craciunescu a convins pâna si galeria din Ucraina sa scandeze numele tarii noastre.


Proba care a dat cea mai mare bataie de cap celor dinTârgu – Mures a fost „Corida“. Chiar daca cei doi concurenti din Ucraina erau de trei ori mai mari decât baietii nostri, ei au stat mai mult agatati de garduri, spre amuzamentul tribunei românilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS