13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMachiaj in cinci minute

Machiaj in cinci minute

Site-ul avantaje.ro va ajuta sa va faceti o idee despre cum arata unul dintre stilurile de machiaj ale sezonului: natural, simplu si transparent. Cel mai important la acest machiaj este faptul ca poate fi realizat in numai cinci minute.


Pentru un astfel de machiaj, trebuie sa aratati ca si cum nu ati fi deloc machiata! Este acel look de toate zilele, care se potriveste la orice ora: un machiaj natural, in tonuri subtile, proaspete. Tocmai de aceea, aveti nevoie de sprâncene bine conturate, ca sa dea chipului expresivitate. Da, sprâncenele dese si bine definite sunt din nou la moda.


Look-ul natural depinde foarte mult de felul in care arata tenul – daca arata bine, atunci machiajul este ca si reusit. Alegeti un fond de ten fluid, care nu incarca tenul. Daca nu puteti renunta la pudra, atunci aplicati un strat fin, folosind o pensula mare (nu pamatuful). Nuantele ideale sunt cele roz-translucid, cu texturi transparente. Cautati produse speciale, cum ar fi stick-urile sub forma de crema sau fardurile lichide, care se pot aplica pe obraji, buze si pleoape si care dau stralucire naturala chipului. Iar daca nu aveti sprâncene perfecte, corectati-le cu ajutorul unui creion special.


Fardurile de obraz cremoase sunt ideale pentru tenul matur, care este mai uscat. Dar, ca sa pastrati obrajii proaspeti si stralucitori, aplicati peste fardul cremos, unul sub forma de pudra, in nuante de roz-bebe.


Machiajul in tonuri pastel se potriveste cu tinutele din materiale fluide, in culori diafane si este, de fapt, stilul „like a lady“. Trebuie sa va fardati perfect ochii, fiindca nuantele deschise pentru pleoape sunt cheia acestui look.


Ca sa obtineti acest machiaj, lasati sa cada accentul pe ochi – este important sa pastrati culoarea in zona ochilor, iar restul fetei sa fie fardat subtil. Chiar daca pastelurile ramân la moda, verdele este, totusi, senzatia sezonului. Dar, indiferent de culoarea aleasa, mascara este foarte important atunci când alegeti tonurile pastel pentru pleoape.


Negrul este o nuanta mult prea aspra pentru un machiaj pastel al ochilor. Mascara colorata este foarte moderna; in plus, daca este bine aleasa, da multa profunzime privirii. Violetul face si el echipa buna cu tonurile pastel.


Pentru buze folositi tot un ruj pastel, intr-o nuanta similara cu cea a pleoapelor – incercati nuante de roz inghetat sau transparent; la fel si pentru obraji. Luciul pentru fata este cheia pentru a obtine un machiaj luminos. Aplicati-l pe zonele osoase ale fetei: pometi, arcada, barbie… Si nu uitati de fardurile lichide pentru pleoape – dau un plus de stralucire.


Daca sunteti blonda, fardul verde-pastel va vine foarte bine, dar, daca sunteti bruneta, incercati o nuanta mai intensa, care sa se potriveasca tenului dumneavoastra mai inchis.


Sprâncene perfecte


– Aranjati sprâncenele cu o perie speciala. Puteti folosi chiar si o periuta de dinti mai veche.


– Cu un creion ascutit, umpleti zonele rare. Desenati linii scurte, in sensul cresterii firelor de par.


– Ca sa-si pastreze forma ingrijita, aplicati un rimel transparent sau putin gel pentru par.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS