19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLectia de shopping

Lectia de shopping

Aveti tendinta sa cumparati mai mult decât aveti nevoie sau decât va puteti permite si parca tot nu aveti nimic de imbracat când deschideti sifonierul? Scapati de paradoxurile din garderoba si luati o lectie de shopping de la ele.ro!


Faceti un plan inainte de a pleca de acasa


Nu va gânditi ca e o lista ca aceea pe care o faceti când mergeti la piata! Pur si simplu aruncati o privire in dulap si gânditi-va ce bluza ar merge cu pantalonii pe care deja ii aveti, daca aveti nevoie de o rochie de plaja sau doar de câteva accesorii pentru cea de anul trecut, ce pantofi trebuie sa cumparati ca sa se potriveasca la cele mai multe tinute etc. Astfel, n-o sa va mai treziti acasa cu cinci bluze din dantela pe gât si fara fusta sau pantaloni la care sa le asortati sau cu o pereche superba de sandale argintii pe care n-o sa le purtati niciodata pentru ca nu aveti la ce.


Imbracati-va ca si cum v-ati duce la cumparaturi


Si asta inseamna incaltari comode si haine pe care le puteti scoate usor ca sa probati. Si daca considerati ca si mersul la cumparaturi e un eveniment pentru care trebuie sa aratati bine, incercati o tinuta sport, lejera. Asa n-o sa ajungeti in situatia de a va cumpara adidasi pentru a putea continua alergatura dupa sandale! Va veti misca mai usor, câstigati o gramada de timp cu probatul si nici nu ajungeti acasa obosita ca dupa un maraton.


Stabiliti un buget


E placuta senzatia sa ai bani cât sa-ti poti cumpara orice, dar si dumneavoastra stiti prea bine ca asta se intâmpla numai când plecati cu tot salariul in portofel „pentru orice eventualitate“. Si chiar daca nu gasiti lucrurile acelea de care era vorba in „eventualitate“ tot va intorceti acasa cu mult mai putini bani decât v-ati fi asteptat. Asa ca incercati sa va stabiliti clar obiectele de care aveti nevoie si câti bani vreti sa cheltuiti pentru fiecare in parte. E bine sa faceti asta, pentru ca o sa cheltuiti numai suma pe care o aveti la dumneavoastra, nu tot salariul!


Cumparati pentru dumneavoastra


Chiar aveti nevoie de parerea prietenelor pentru a alege ceva?! Gusturile nu se discuta, asa ca s-ar putea ca singura sa va descurcati mai bine in a gasi ceva potrivit pentru dumneavoastra. Oamenii au tendinta sa fie subiectivi si sa raporteze tot (culoare, model) la preferintele lor.


Nu cumparati lucruri care nu va vin perfect


Chiar daca sunteti ferm convinsa ca veti slabi in perioada imediat urmatoare… sau ca va veti bronza… sau ca veti avea picioarele mai lungi… E mai bine asa, pentru ca s-ar putea ca lucrurile astea sa nu se intâmple! Si chiar daca se intâmpla, nimic nu va garanteaza ca atunci se vor aranja bine pe dumneavoastra. Chiar nu v-ati saturat de toate bluzele alea superbe pe care le aveti in dulap de atâta timp si nu le puteti imbraca pentru ca nu ati dat jos aripioarele?!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS