22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCoregraful lui Teo cânta cu sotia

Coregraful lui Teo cânta cu sotia

Edi Stancu si-a implinit un mare vis. Indragitul dansator, pe care telespectatorii Pro TV il cunosc de la emisiunile „Teo“ si „Dansez pentru tine“, cânta alaturi de fetele de la Bordo. A fost ajutat si de faptul ca Silvia, una dintre componentele trupei este sotia sa.


„Eu imi doresc de mult timp sa cânt. Dintotdeauna eu si Silvia, sotia mea, ne-am dorit sa cântam impreuna, dar nu s-a putut. Sunt foarte fericit ca in sfârsit ne-am implinit acest vis, imi place piesa la nebunie, eu am scris si versurile si sunt convins ca va placea publicului“, a recunoscut Edi. Videoclipul piesei „Dinamita BUM BUM“, in care Edi cânta alaturi de Bordo, s-a filmat contracronometru. De la 11 dimineata si pâna in dimineata urmatoare, la ora 4, Edi si fetele de la Bordo au cântat si au dansat pentru ca totul sa iasa perfect. Nici unul dintre ei nu s-a lasat intimidat de platforma foarte inalta si ingusta pe care au filmat sau de cele peste 40 de grade Celsius din platou, chiar daca la un moment dat Edi a trebuit sa poarte o sapca de jamaican si un sacou foarte gros.


„Mi s-a parut foarte interesant momentul in care ne-am urcat pe platforma, pentru ca trebuia sa dansam in asa fel incât sa nu se vada ca ne e frica“, a marturisit Edi.


O alta proba de foc a fost pentru Edi momentul in care trebuia sa cânte. „Trebuia sa fac playback, dar cum nu sunt obisnuit cu asta, Silvia mi-a spus ca nu-mi misc buzele natural. Asa ca pâna la urma m-au lasat sa cânt pe bune“, isi aminteste Edi.


Prezent si el la filmarile videoclipului „Dinamita BUM BUM“, catelul lui Edi si al Silviei si-a dat si el cu parerea despre cadrele in care apareau stapânii sai si sarea din când in când in fata camerelor de luat vederi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS