17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Biblia celibatarei“ - cele cinci porunci

„Biblia celibatarei“ – cele cinci porunci

Femeilor le place la nebunie sa disece problemele sentimentale la o discutie cu prietenele. Ar putea sta de vorba ore in sir despre cum a disparut „el“ ca prin minune si despre cum nu isi pot da seama ce nu i-a convenit. Insa, potrivit ele.ro, ati putea economisi timp foarte pretios pentru dumneavoastra daca ati inceta o data pentru totdeauna sa mai acceptati jumatati de masura si daca ati incerca sa respectati cinci reguli simple scrise cu litera de lege in „Biblia celibatarei“.


Sa nu-i asteptati telefonul


Poate ca vi s-a intâmplat sau poate ca o sa vi se intâmple sa iesiti cu un tip, sa aveti sentimentul ca totul este perfect si apoi sa va treziti ca pur si simplu asteptati lânga telefon o saptamâna si nici un rezultat. Pur si simplu nu va suna. Asteptati si asteptati si incepeti sa dezbateti cu prietenele problema, gasindu-i scuze cum ca este ocupat sau poate ca v-a pierdut numarul. Fiti realista! Chiar daca este peste masura de ocupat sau câinele lui s-a imbolnavit subit si ii pregateste comprese, tot ar putea gasi cinci minute pe care sa vi le acorde pentru a da un telefon. Prin urmare, raspunsul lui este clar: nu vrea sa iasa cu dumneavoastra. Asa ca treceti mai departe! Urmatorul!


Sa nu transformati un flirt intr-o prietenie


Este absolut evident ca nu va doriti sa deveniti cea mai buna prietena a lui, ci iubita lui. Nu aveti chef sa il ascultati de la prima intâlnire cum se plânge in legatura cu problemele lui si sa ii aflati toata istoria amoroasa. Si atunci el de ce ar avea chef? Prin urmare, nu aveti de ce sa incepeti sa ii povestiti despre cele sase rochii diferite pe care le-ati probat in mall sau despre sandalele minunate cumparate de sefa dumneavoastra acum o saptamâna. Daca simtiti ca incepeti sa vorbiti despre toate contractele pe care le-ati semnat la serviciu la una dintre primele intâlniri, comutati pe alt canal. Sau daca veti continua, sa nu va mirati de ce pe fata lui veti citi o expresie absenta de tipul: „As prefera sa ascult ultima conferinta de presa a presedintelui in loc de asta“.


Sa nu credeti ca este perfect


Daca aveti senzatia ca el este perfect si ca nu se poate mai bine, ar fi indicat sa va puneti problema ca poate va scapa ceva. Normal ca la primele intâlniri isi face si el reclama cum poate si, daca este suficient de abil, vi se va parea perfect. Totusi, nu va autoiluzionati. In curând, ii veti descoperi si partile mai putin bune. Si este bine ca atunci când se intâmpla acest lucru sa nu aveti prea multe sperante pentru a nu fi excesiv de dezamagita.


Sa nu ii povestiti totul despre trecutul amoros


Cam cât din sex cv-ul dumneavoastra ar trebui sa aratati? Ei bine, doar atât cât este necesar. Daca veti incepe sa ii povestiti trecutul dumneavoastra amoros veti risca, in primul rând, sa creada ca mai aveti sentimente ramase pentru barbatii din trecut. In al doilea rând, ar putea crede ca ati avut un pic cam multe relatii sau un pic cam putine sau, in orice caz, v-ar putea judeca pe baza a ceea ce ii spuneti. Prin urmare, de ce sa nu incercati sa aflati mai multe despre el, sa vedeti cât de mult va place si sa priviti in viitor, pentru moment?


Sa nu va asteptati ca sexul sa fie de vis


Ca sa ajungi la partidele de sex fenomenal pentru care v-ati pregatit, probabil ca va trebui sa treceti mai intâi prin una nu atât de buna. Este foarte posibil ca prima oara amândoi sa fiti putin stângaci si stresati. Este mai mult decât un interviu de job. Este chiar mai mult decât un test national, mai ales pentru el. Asa ca, chiar daca prima data nu vi se pare ca ies suficiente scântei intre voi doi, nu ar strica sa ii mai acordati o sansa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS