28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Baietasi“ de Hollywood

„Baietasi“ de Hollywood

Unul dintre cele mai importante blockbustere din aceasta vara a provocat o mare controversa, pentru ca eroul principal este „efeminat“! Producatorii peliculei sunt chiar ingrijorati ca starul din „Superman Returns“, Brandon Routh, ar putea transmite „semnale gresite“ tinerilor admiratori.


Insa Routh nu este singurul „baietas“ din industria cinematografica. Criticii au observat, recent, aparitia pe marele ecran a din ce in ce mai multi actori cu trupuri firave si priviri inocente. Astfel, redactorii câtorva reviste americane au realizat un sondaj pentru a stabili daca tinerii „plapânzi“ au inceput sa fie preferati barbatilor incruntati si cu pachetele de muschi „la vedere“.


Jude Law versus George Clooney


Chiar daca trasaturile fetei sunt bine definite, ochii albastri, de copil, il „tradeaza“ pe Jude Law, actorul fiind irezistibil pentru orice adolescenta. El a fost comparat deseori cu George Clooney, care este faimos pentru cuceririle sale inca de pe vremea când interpreta rolul medicului Ross in serialul „Spitalul de Urgenta“. Dar asemanarea dintre cei doi se opreste aici, pentru ca nici una dintre caracteristicile lui Clooney nu ne poate duce cu gândul la un efeminat.


Brad Pitt versus Russell Crowe


Pitt a fost notat pentru prima oara de criticii de film in rolul unui raufacator irezistibil, in pelicula „Thelma si Louise“. Din acel moment, actorul nu a incetat sa „topeasca“ inimile a milioane de admiratoare. Dar, desi are un corp bine dezvoltat, fanii sunt de acord ca nu ar face fata unui „baiat rau“ ca Russell Crowe. Câteva sticle de whisky ar fi suficiente pentru a face diferenta.


Leonardo Di Caprio versus Sean Connery


Apare pe marele ecran inca din anii ’80, dar Leonardo Di Caprio inca nu a reusit sa scape de privirea copilaroasa si tenul ca de bebelus. Criticii prevad ca artistul va avea o cariera longeviva la Hollywood, asemanatoare cu cea a lui Sean Connery. Cu toate acestea, fizicul firav al lui Di Caprio nici nu se poate compara cu cel al legendarului actor, votat de fani drept cel mai sexy James Bond din istoria cinematografiei.


Josh Hartnett versus Benicio Del Toro


Hartnett este cunoscut pentru tenul fin, privirea sexy si buzele apetisante. Este usor de inteles de ce adolescentele din intreaga lume il adora. Dar, pentru unele femei, inclusiv Scarlett Johansson (iubita actorului), latinul Benicio Del Toro este mult mai atragator.


Ashton Kutcher versus Bruce Willis


Kutcher cu siguranta a reusit sa fure inima lui Demi Moore, convingând-o sa-i devina sotie. Dar, in afara de frumoasa actrita, nu mai exista un alt „termen“ comun intre el si Bruce Willis. Este adevarat ca starul din „Greu de ucis“ are o podoaba capilara mai putin bogata, insa, de departe, este mult mai „barbat“ decât prezentatorul emisiunii „Punk’d“.


Legolas versus Aragorn


Ce poate fi mai firav decât un Elf? – Orlando Bloom. Cu toate acestea, actorul l-a transformat pe Legolas, personajul sau din „Stapânul inelelor“, intr-unul dintre cei mai aclamati eroi de film. Se pare insa ca majoritatea fanelor l-au preferat pe razboinicul Aragorn (Viggo Mortensen).


Enrique Iglesias versus Eminem


Fotografiile lui Enrique arata ca buzele artistului au stat, in ultima vreme, mult prea aproape de un tub de gloss, in timp de genele lui lungi s-au imprietenit de-a dreptul cu un mascara. In urma sondajului mentionat, fanele au sugerat ca solistul sa fie lasat zece minute intr-o camera numai cu Eminem, in speranta ca atunci când va iesi de acolo isi va recapata trasaturile masculine. Pentru multe femei, limbajul grosolan si tatuajele lui Marshall Mathers sunt mult mai atragatoare decât privirea inocenta a lui Enrique.


Hugh Grant versus Denzel Washington


Pentru multi ani, Hugh Grant a fost detinatorul titlului de „regele baietasilor“, datorita buclelor castanii si a ochilor mari, albastri. Insa vârsta a inceput sa-si spuna cuvântul. Din ce in ce mai multe femei au inceput sa prefere alt barbat, aparent la fel de sensibil, dar al carui fizic modelat „ca la carte“ il face sa fie unul dintre cei mai cautati actori pentru filmele de actiune – Denzel Washington.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS