13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccesorii pentru par

Accesorii pentru par

Chiar daca tendintele in materie de coafura ale aceste veri recomanda adoptarea unui stil cât mai lejer si natural, aceasta nu inseamna ca ar trebui sa renuntati la accesorii. Cele pe care le propun stilistii sunt pe cât de atractive, pe atât de simple. Ele.ro va sugereaza sa alegeti doar câte una, pe rând, si adaptati tinuta vestimentara in functie de acest aspect.


Sepci. Pentru o infatisare nostima si jucausa, dar, in acelasi timp, feminina, alegeti sepcile baietesti si prindeti-va parul intr-o coada simpla. Cozorocul nu trebuie sa fie prea mare, pentru ca nu vreti sa fiti incognito, nu-i asa? Daca nu stiti pentru ce culoare sa optati, orientati-va in functie de nuanta ochilor, dar aveti grija si la vestimentatie. Bineinteles, veti alege o tinuta sport, cât mai lejera.


Esarfe. In primul rând, in situatiile in care vreti sa va prindeti parul in coada, insa nu numai atunci puteti recurge la femininele esarfe. Puteti folosi o esarfa subtire si ingusta, de matase, pentru a va prinde parul deasupra fruntii, iar cele doua capete vor fi lasate libere pe spate. Esarfa devine principalul dumneavoastra accesoriu, asa incât evitati bijuteriile masive si nu adoptati o vestimentatie cu imprimeuri.


Micile clipsuri. Este vorba despre clamele mici, din material plastic sau metalic, transparente sau mate si cât mai viu colorate, pe care le puteti folosi pentru a „disciplina“ suvitele rebele. Veti avea o infatisare cât se poate de atractiva: aceea de femeie-copil…


Bandanele. Sunt considerate o revelatie absoluta in materie de accesorii pentru coafura. Arata foarte bine daca aveti parul lung, insa aceasta nu inseamna ca parul scurt ar reprezenta vreun impediment. Puneti-va bandana imediat dupa ce v-ati spalat pe cap, când parul este inca ud, pentru a va asigura ca are stabilitate si nu aluneca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS