10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTomulescu a fost arestat

Tomulescu a fost arestat

Madalin Tomulescu, tânarul acuzat de un baiat de 19 ani de tentativa de viol, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Dupa câteva zile in care fusese dat in urmarire generala, Madalin Tomulescu s-a prezentat la Postul de Politie Balesti, insotit de un avocat. Tomulescu a fost adus la sediul Politiei Municipale, unde a fost audiat. Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat ca autoritatile abilitate au dispus retinerea tânarului in baza dovezilor solide de care dispun.


„Exista probe care arata ca Madalin Tomulescu este autorul faptelor de care este acuzat. Pentru viol si lipsire de libertate in mod ilegal, Tomulescu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa care Parchetul a propus arestarea pentru 29 de zile“, a spus Tica.


„O inscenare grosolana“


Madalin Tomulescu sustine insa ca este nevinovat, ca tot ceea ce i se intâmpla este o „inscenare grosolana“. Cu toate ca Daniel Cocoranu, tânarul de 19 ani, a declarat politistilor ca Tomulescu l-a rapit si l-a violat, dupa ce consumasera impreuna alcool intr-un bar din comuna Balesti, Tomulescu nu a recunoscut ca este vinovat.


„Este o conspiratie facuta de altii impotriva mea, sunt nevinovat. Nu am facut nimic, de ce sa fiu arestat daca sunt nevinovat? Stiu eu cine a complotat impotriva mea, se va demonstra ca sunt nevinovat“, a spus Madalin Tomulescu.


Tânarul risca acum peste zece ani de inchisoare in cazul in care va fi gasit vinovat de instanta gorjeana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS