22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSupermarket in Brazda lui Novac

Supermarket in Brazda lui Novac

Incepând de astazi, locuitorii din Brazda lui Novac isi pot face cumparaturile intr-un nou centru comercial. Situat pe strada Maresal Al. Averescu, nr. 15 (Brazda lui Novac – fostul Big), Big Family Market este un supermarket care ocupa o suprafata de peste 850 de metri patrati. „Big Family Market este primul supermarket din Craiova cu capital 100% local, care se adreseaza in egala masura intregii familii. Acesta este primul dintr-un lant de supermagazine de cartier care-si propune sa le ofere craiovenilor produse proaspete, de calitate, la cele mai inalte standarde de igiena“, a declarat Claudiu Zglobiu, directorul general al SC EXFLOR SRL, firma de distributie de produse alimentare care a investit peste 600.000 de euro in acest supermarket.


Oferta supermarketului cuprinde produse dintre cele mai variate, de la carne si preparate din carne, la legume, lactate, delicatese, conserve, alimente de baza, dulciuri, bauturi racoritoare si alcoolice, detergenti si produse cosmetice.


Big Family Market isi propune insa sa fie atât o alternativa placuta la celelalte lanturi de magazine din Craiova, cât si un reper in viata comunitatii locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU