20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil mort intr-un grav accident de circulatie

Un copil mort intr-un grav accident de circulatie

La sfârsitul saptamânii trecute, un copil a murit, altul a fost grav ranit, iar soferul autoutilitarei in care se aflau cei doi a ajuns si el la spital, dupa ce a vrut sa depaseasca o Dacie, pe drumul Petrosani – Deva. Accidentul de circulatie s-a produs duminica seara pe DN 66A, in jurul orei 20.00, pe dealul Merisor, din judetul Hunedoara. In timp ce se deplasa de la Petrosani inspre Deva, o autoutilitara, in care se aflau trei copii, a intrat in depasire pe dealul Merisor si, in viteza, a acrosat o Dacie 1300, in care erau cinci persoane. In urma impactului, Dacia, cu numarul de inmatriculare HD-04-YAZ a fost impinsa circa 30 de metri si a ajuns in santul din dreapta partii carosabile, in timp ce autoutilitara s-a rasturnat pe partea stânga a drumului intr-o râpa adânca de peste 20 de metri, oprindu-se in curtea unui localnic.


Unul dintre copiii din autoutilitara a murit pe loc, altul a fost grav ranit, iar soferul are multiple traumatisme. Martorii povestesc ca dubita mergea cu viteza, iar când a intrat in depasirea Daciei a acrosat-o in partea stânga si a aruncat-o in sant. Nici unul dintre pasagerii din Dacie nu a avut de suferit.


La locul accidentului s-au deplasat patru echipaje ale Politiei Rutiere din Valea Jiului, iar mai multi soferi aflati in trafic au oprit sa acorde primul ajutor persoanelor accidentate. Ranitii au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Petrosani pentru a primi ingrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS