21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTragedie la pescuit

Tragedie la pescuit

Un tânar din localitatea Berislavesti si-a pierdut viata sub privirile câtorva prieteni. Tragedia s-a intâmplat in dupa-amiaza zilei de duminica, in comuna Daesti, când Vasile L., de 29 de ani, a plecat la pescuit la o balta, impreuna cu doi amici.


Pentru ca distractia sa fie maxima, cei trei pescari au luat si o sticla cu vin pe care au consumat-o inainte de a se apuca sa dea la peste. Datorita caldurii si alcoolului, Vasile L. n-a rezistat tentatiei de a se racori si s-a aruncat in balta din care pescuia. In doar câteva minute, acesta s-a inecat sub privirile amicilor, nemaiputând sa inoate sa se salveze.


La scurt timp de la producerea tragediei, cei doi amici de pahar au anuntat familia camaradului lor, care ulterior a instiintat si politistii din localitatea de domiciliu. A fost demarata o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a inecat tânarul. In paralel, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vâlcea cauta corpul neinsufletit al pescarului, care a fost inghitit de apele lacului.


„Avem echipaj in zona de duminica seara, dar abia in cursul zilei de azi (ieri – n.r.) am inceput cautarile. Deocamdata cadavrul n-a fost gasit, dar vom continua si in zilele urmatoare daca va fi nevoie“, a declarat colonelul Adrian Mesescu, seful ISU Vâlcea, ingrozit de numarul mare de persoane inecate in ultimele saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS