16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalActivitatea societatii Energomontaj - oprita de hoti

Activitatea societatii Energomontaj – oprita de hoti

Angajatii societatii Energomontaj Petrosani si-au intrerupt ieri-dimineata lucrul timp de câteva ore, dupa ce hotii de fier vechi le-au furat mai multe echipamente absolut necesare procesului tehnologic, de pe un santier aflat chiar in centrul municipiului Petrosani. Seful de lucrare, maistrul Gheorghe Brinoi, declara ca hotii au reusit sa fure de la punctul de lucru mai multe cabluri, tevi si sustineri, sina de cale ferata, toate din fier si fier-otelit, care nu au o valoare insemnata, dar fara de care muncitorii nu pot sa-si desfasoare activitatea. „Inlocuim conductele de termoficare, iar acele cabluri ne sunt absolut necesare. Valoarea nu este mare, pentru ca au in jur de 50 de kilograme, dar de câteva ore suntem nevoiti sa stam si asteptam sa ne ajunga alte echipamente de la Paroseni“, a spus Brinoi.


Muncitorii de la Energomontaj lucreaza intr-un cartier central din municipiul Petrosani doar de o saptamâna, iar acum se gândesc sa intareasca paza in perimetrul de lucru.


Comandantul Politiei Municipiului Petrosani, Florin Nicolae, declara ca o echipa de politie a demarat o investigatie pentru a da de urma hotilor, dar sustine ca firma ar fi trebuit sa aiba, conform legii, asigurata paza obiectivului unde are lucrari. „Noi intervenim de fiecare data si incercam sa recuperam ce fura hotii de fier vechi, dar si firmele ar trebui sa fie mai vigilente si sa respecte legea“, a precizat Florin Nicolae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS