17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOboseala a omorât un om

Oboseala a omorât un om

Un barbat a decedat, iar altul se zbate intre viata si moarte dupa ce ieri, in jurul orei 9.30, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan, iar automobilul s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.


Liviu Cornel Dumitrascu, de 28 de ani, se indrepta ieri-dimineata catre Craiova la volanul unui autoturism Cielo, cu numarul de inmatriculare DJ-30-DLC. La intrare in localitatea doljeana Zanoaga, masina a patruns pe contrasens, a iesit de pe carosabil si a acrosat cu partea stânga un copac, dupa care a fost aruncata pe sosea. In urma impactului puternic, Mihai Torcea, de 30 de ani, din Osica de Sus – Olt, pasagerul de pe locul din spate stânga, a decedat pe loc. Laurentiu Dumitrascu, de 30 de ani, fratele soferului, pasagerul din spate dreapta, a fost ranit grav, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Craiova in coma de gradul III. Cornel Dumitrascu a scapat doar cu câteva zgârieturi. Din cauza faptului ca la locul accidentului nu au existat urme de frânare, politistii au stabilit ca datorita oboselii soferul autoturismului a adormit la volan, iar masina a iesit in decor.


Dosar penal pentru ucidere din culpa


In mod paradoxal, chiar daca un pasager a murit, iar altul este grav ranit, autoturismul Cielo implicat in tragicul eveniment rutier nu a fost avariat foarte mult. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu certitudine conditiile in care s-a petrecut accidentul. Soferul a declarat politistilor ca nu isi aminteste nimic din cele intâmplate si ca s-a trezit abia dupa impact. Pe numele lui Liviu Cornel Dumitrascu a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj recomanda soferilor sa nu plece obositi la drum lung pentru ca pun in pericol atât viata lor, cât si a celorlalti participanti la trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII