16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLansarea jocului „Enemy Territory: Quake Wars“ a fost amânata

Lansarea jocului „Enemy Territory: Quake Wars“ a fost amânata

Paul Wedgwood, game designerul studiourilor Splash Damage, a anuntat, recent, ca lansarea shooter-ului class-based „Enemy Territory: Quake Wars“ a fost amânata pâna in 2007. El nu a oferit insa o data exata când va avea loc evenimentul atât de asteptat de impatimitii de jocuri. „Enemy Territory: Quake Wars“ este un class-based multiplayer shooter ce prezinta razboiul dintre Earth Defense Force si Strogg, rasa cunoscuta din „Quake 2“.


Bazat pe noul motor grafic al id Software, cel pe baza caruia au fost construite DOOM 3 si Quake 4, motorul grafic al jocului pare sa fie capabil sa ofere adevarate „delicii“ vizuale. Noutatea jocului nu se limiteaza doar la latura estetica, ci si la abilitatile cu care sunt dotati adversarii oamenilor, care, spre deosebire de acestia, vor fi dotati cu un jetpack ce le va permite sa zboare.


De asemenea, jucatorii vor avea posibilitatea sa-si construiasca fortarete si sa exploateze la maximum numeroasele vehicule puse la dispozitie de creatori. Potrivit lui Paul Wedgwood, lansarea ar putea avea loc in primele luni ale anului 2007. El a precizat ca amânarea se datoreaza necesitatii de a analiza in aprofunzime toate aspectele jocului si eliminarea eventualelor inconveniente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS