17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSefa a plecat, fiica a ramas

Sefa a plecat, fiica a ramas

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Gorj nu mai are presedinte, dupa ce doctorita Speranta Vâna a renuntat ieri la functie, nu inainte ca fiica acesteia, consilierul judetean Iulia Vâna, sa devina joi membru al Consiliului de Administratie.


Motivele plecarii fostului presedinte din fruntea institutiei nu au fost foarte clar prezentate, Speranta Vâna precizând doar ca a stat pret de sapte ani la conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Gorj si ca a venit timpul sa lase liber scaunul ocupat. „Imi pare rau daca informatiile noastre au fost uneori sterile. Nu ne-am simtit niciodata sapati! Au fost lovituri, dar le-am perceput catifelate. Voi continua activitatea in domeniul medical ca furnizor de servicii medicale. Recent am devenit doctor in stiinte medicale si voi activa la cabinetul meu de medic de familie“, a spus Speranta Vâna, fosta sefa a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj.


Locul acesteia a fost luat de directoarea economica a CAS, Ileana Cojocaru, care va asigura timp de o luna interimatul, când CNAS va instala, in urma unui concurs, un nou presedinte.


Iulia Vâna, la CAS


Cu toate ca a spus ca a plecat de la cârma institutiei, despre care a afirmat ca ii este ca un copil, Speranta Vâna chiar si-a lasat fiica in Consiliul de Administratie al CAS. Iulia Vâna Dumitrascu, consilier judetean, a fost numita joi in Consiliul de Administratie al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj, cu numai o zi inainte ca Speranta Vâna sa renunte la scaun. Fosta sefa a declarat insa ca nu a avut nici o legatura cu numirea fiicei sale in conducerea CAS si ca a aflat despre acest lucru abia dupa ce Iulia Vâna devenise membru al Consiliului de Administratie. „Nu stiu cum a ajuns aici, cum de s-a intâmplat acest lucru. A venit cineva si mi-a spus. Acolo se alege persoana care devine membru. Nu am nici o legatura cu venirea fiicei in Consiliul de Administratie“, a declarat Speranta Vâna despre numirea fiicei sale in CA al CAS Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS