19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSecretele vedetelor pentru un fizic de invidiat

Secretele vedetelor pentru un fizic de invidiat

Nu exista nici un dubiu: Raoul Bova, Josh Holloway, Hugh Jackman, Daniel Craig, Jake Gyllenhaal si Justin Timberlake au un fizic de invidiat. Multi se intreaba probabil care este secretul acestora de a se mentine mereu in forma si mai ales acela prin care reusesc sa aiba mereu un abdomen plat.


Iata câteva strategii prin care, in aproximativ patru saptamâni, puteti arata si dumneavoastra precum cei care apar pe prima pagina a revistelor. Folosindu-va de micile secrete dezvaluite de cei ce se pot lauda pe puna dreptate cu un fizic „bestial“, puteti deveni propriul antrenor. Inainte insa de a va incepe programul, luati un centimetru si masurati-va circumferinta abdomenului. Repetati acesta operatiune in fiecare vineri pentru a va motiva sa mâncati mai putin in timpul week-end-ului. Notati-va datele pe o foaie de hârtie mare si lipiti-o intr-un loc vizibil, cum ar fi bucataria sau baia. Verificati-va evolutia si rezultatele obtinute care va vor stimula sa duceti la bun sfârsit programul.


Josh Holloway. Cu toate ca este innebunit dupa biscuiti si ciocolata, actorul, celebru pentru rolul interpretat in serialul „Lost“, are un abdomen perfect. Pe lânga calitatile fizice cu care l-a inzestat natura, fizicul sau este fructul unei activitati sportive foarte intense. In trecut, actorul a practicat arte martiale. In prezent el prefera alte sporturi precum snowboard si motocros. Josh considera ca primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a da jos burtica este sa va schimbati alimentatia. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va infometati, ci doar sa alegeti alimentele strategice, care ajuta muschii sa se tonifice si care nu baloneaza. Mai intâi de toate trebuie sa renuntati la bere, la bauturile gazoase si dulci, care dilata stomacul si care reprezinta un aport de calorii inutile. Pentru a pierde rapid câteva kilograme trebuie sa va axati pe alimentatia bogata in proteine. Cele mai indicate alimente sunt pestele si carnea alba. Ar fi bine sa uitati de condimente si de brânzeturi si chiar de paste. In ceea ce priveste pâinea, puteti consuma pâna la 80 de grame pe zi. Pentru a va autoincuraja incercati sa va imbracati in haine de culori inchise care va vor oferi senzatia ca sunteti mai slab, determinându-va astfel sa continuati dieta.


Raoul Bova. Fostul campion de inot este considerat a fi unul dintre cei mai frumosi actori italieni. Bova se antreneaza in piscina aproape in fiecare zi, acesta fiind secretul corpului sau atletic si abdomenului sau plat. Raoul adora mâncarea sanatoasa si, de când locuieste la Los Angeles, a inceput sa fie din ce in ce mai atent la dieta. Convingerea sa este aceea ca sportul face diferenta atunci când este vorba de a da jos câtva kilograme. Dupa ce mai intâi ati facut un pic de ordine in alimentatia dumneavoastra, urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti este acela de a face de patru ori pe saptamâna 30-40 de minute de antrenament. In celelalte trei zile este indicat ca acasa sa faceti abdomene, câte trei serii a câte 15.


Hugh Jackman. Pentru a interpreta personajul principal al filmului „X-Men“, Hugh Jackman s-a antrenat din greu: doua ore pe zi in sala de forta, plus trei lectii pe saptamâna de yoga. In trecut, actorul a jucat criket si a facut ciclism. Toate aceste sporturi, combinate cu pasiunea sa pentr sushi, i-au conferit actorului un fizic asemanator cu cel al unei statui grecesti.


„Sportul momentului este triatlonul si este practicat de multe vedete de la Hollywood. Este un antrenament care cuprinde trei discipline: inotul, crosul si ciclismul. Cele trei sporturi trebuie combinate la intervale identice“, a declarat John Malcom, antrenor de triatlon la Los Angeles. La Malibu, locul unde se afla numeroase celebritati, se organizeaza in fiecare an un concurs la care participa actorii ce au jucat in serialul „Baywatch“. Hugh Jackman a declarat ca, in ceea ce-l priveste, este adeptul sportului in aer liber. Daca va hotarâti sa alergati zilnic este bine sa faceti acest lucru dimineata. Daca veti alerga seara, când va veti intoarce acasa veti fi tentat sa mâncati mai mult la cina. Alergând dimineata, inainte de a va duce la serviciu, nu veti mai avea timp sa mâncati pe saturate, iar exercitiul va fi mult mai eficient.


Daniel Craig. Poate dupa parerea unora este mai putin sic decât Pierce Brosnan, insa noul agent 007 are un fizic cu adevarat perfect si asta numai gratie faptului ca a jucat multi ani rugby, pe când era la universitate. De asemenea, Daniel a fost constrâns sa faca antrenamente de gimnastica inainte de a incepe filmarile la noua serie „James Bond“. Un secret pentru mentinerea in forma este folosirea de creme cosmetice care ataca moleculele de grasime si ajuta la eliminarea lor. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati un strat de crema pentru slabit in zona abdomenului, iar apoi sa va acoperiti burta pentru aproximativ 20 de minute. In acesta perioada, masajul este foarte util si, pe lânga relaxarea pe care o ofera, favorizeaza patrunderea in piele a cremei.


Jake Gyllenhaal. Inotul, ciclismul, crosul si greutatile sunt secretele lui Jake Gyllenhaal. Dupa un antrenament de trei luni a reusit sa puna pe el patru kilograme de muschi. Având in vedere ca este perioada vacantelor, iar destinatia preferata de toti este marea, nu trebuie sa ratati ocazia de a inota cât mai mult. Pentru ca eficacitatea sa fie maxima, trebuie sa va antrenati cel putin o jumatate de ora dimineata si o jumatate de ora dupa-amiaza. Si surful poate fi un inamic eficient impotriva grasimii.


Justin Timberlake. Cântaretul este pasionat de dans, adora schiul si snowboard-ul. Marea sa pasiune este insa golful, sport pe care popstarul in practica cu regularitate si care, potrivit credintei sale, este sportul care iti permite sa ramâi tânar. In ceea ce-l priveste, se pare ca golful a dat rezultate, asa ca merita sa incercati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS