11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCostumul de baie perfect

Costumul de baie perfect

Pentru inceput, trebuie sa aveti incredere in dumneavoastra si sa nu va pierdeti rabdarea. Daca va intrebati care este legatura cu alegerea unui costum de baie, site-ul eva.ro este de parere ca, atât timp cât sunteti constienta atât de calitatile, cât si de partile care va plac mai putin la corpul dumneavoastra, raspunsul este simplu: cu cât va faceti mai putine griji referitoare la felul in care aratati, cu atât mai bine. Plecati la cumparaturi cu gândul ca, undeva, exista costumul de baie ideal, conceput special pentru corpul dumneavoastra, astfel incât sa va avantajeze.


Costum de baie din doua piese


Multe femei prefera acest model de costum. Argumentul este simplu: e mai comod, mai confortabil si permite bronzarea unei suprafete mai extinse a corpului. Daca este si cazul dumneavoastra, tineti cont de faptul ca sutienul este mult mai usor de purtat daca nu are cupe de burete. In ceea ce priveste slipul, recomandabil ar fi sa alegeti unul clasic – indiferent cât de tentant ar fi un slip tanga. Dar, vorbind strict din punct de vedere al confortului, este de preferat un model clasic si, de altminteri, foarte sexy. Sunt moderni bikinii accesorizati cu diferite catarame din metal argintiu.


Referitor la culoare, aveti o multime de posibilitati si modele la dispozitie, nu trebuie decât sa alegeti in functie de gusturi si de ceea ce va avantajeaza mai mult. Daca aveti forme mai pline, ar fi bine sa optati pentru un costum intr-o nuanta mai inchisa, care creeaza impresia vizuala de silueta mai subtire. In cazul in care silueta va permite, puteti purta costume din materiale cu imprimeuri – si aici lista este destul de vasta: imprimeu model „leopard“, cu buline (de la unele mari, pâna la picatele simpatice), in doua nuante (contrastante, asa cum dicteaza tendintele noului sezon) sau cu modele inspirate din stilul anilor ’60. In aceeasi nota, albul este culoarea-vedeta a acestui sezon. Un costum de baie alb se potriveste atât de bine cu o piele frumos bronzata si aramie…


In cazul in care aveti o conformatie mai subtire si v-ati dori forme mai pline, alegeti un slip croit astfel incât materialul sa se suprapuna in doua parti (de obicei, pe solduri) si sa aiba, bineinteles, catarama.


Costum de baie dintr-o singura piesa


Cu siguranta, este sexy. Poate nu cel mai confortabil, daca ne gândim la caldura si la transpiratie, dar veti fi o zeita a plajei. Alegerea modelului depinde tot de conformatia corpului dumneavoastra. Astfel, daca aveti bustul mai mic, puteti alege un costum cu decolteu inalt si patrat; invers, daca vreti sa va puneti bustul in valoare, optati pentru un costum cu decolteu adânc, in forma literei V. Nu in ultimul rând, nu uitati de costumele de baie crosetate, care sunt moderne si deosebit de sexy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS