22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCadoul ideal pentru iubita

Cadoul ideal pentru iubita

Ati aflat in ce zodie este femeia iubita si vreti sa-i faceti un cadou reusit? Descoperiti in continuare câteva idei de cadou ideal pentru fiecare semn zodiacal.


Berbec


Fiind guvernate de planeta Marte, nativele din zodia Berbec nu sunt atât de sentimentale din fire. Asadar, uitati de calendarul cu pisicute sau de jucariile de plus. Berbecii nu suporta acest gen de cadouri. Pe de alta parte, admira obiectele de arta si, in general, orice articol lucrat cu indemânare si migala. De asemenea, le plac obiectele de metal, iar culoarea lor preferata este rosu. Cadourile pentru o nativa din Berbec trebuie sa fie in general lucruri scumpe, de firma, de calitate. Nu este genul care sa considere ca doar gestul conteaza, va vrea un cadou care sa arate ca o apreciati la adevarata ei valoare. Este o tipa jucausa, care nu sta o clipa locului si careia ii plac sporturile si inovatiile indiferent de domeniu. Alta idee ar fi cosmetice scumpe, bijuterii cu rubine, lenjerie sexy, un parfum scump, pentru ca ii place orice ii rasfata trupul si simturile.


Taur


Planeta care guverneaza zodia Taur este Venus, asadar nu este de mirare ca nativele sunt romantice si visatoare. Sunt genul de persoane care muncesc din greu si adora sa primeasca daruri prin care sa li se arate recunostinta pentru munca lor. Având un deosebit simt artistic si fiind si pretentioase din fire, le plac darurile costisitoare. Indiferent ce cadou alegeti pentru o nativa a acestei zodii, aveti grija ca nuantele sa fie perfect asortate, pentru ca sunt foarte pretentioase din acest punct de vedere. Culorile lor preferate sunt verde, crem si bleumarin. O idee ar fi si cadourile romantice, precum inimioare, lumânari parfumate in forma de inima, o bijuterie. Ele vor sa stie ca sunt pretuite si iubite, deci un astfel de cadou le va entuziasma mai mult decât ceva de care aveau nevoie. Alte cadouri recomandate sunt bijuteriile de aur cu pietre pretioase, o esarfa din matase naturala, un parfum fin, o geanta sau un portofel din piele, o cutie de bomboane belgiene sau… o colectie de filme clasice cum ar fi „Charlie Chaplin“ sau „Pe aripile vântului“.


Gemeni


Nativele acestei zodii sunt guvernate de planeta Mercur, cunoscut in mitologia greaca drept mesagerul zeilor, si nu sunt foarte pretentioase când e vorba de cadouri. Ati face o greseala daca le-ati oferi atât un cadou modest, cât si unul extravagant si costisitor. Nu le plac extremele, pur si simplu. Darurile cele mai potrivite pentru firea lor copilaroasa si comunicativa sunt cele care le solicita perspicacitatea si imaginatia sau le ofera ocazia de a explora un microunivers necunoscut. Culorile lor preferate sunt galben, violet si portocaliu. Vor aprecia obiectele utile, de uz curent, de care chiar au nevoie. Trebuie sa mai tineti minte si faptul ca le plac lucrurile noi, ultimul racnet, deci orientati-va catre ultima descoperire tehnologica in domeniu. Cadouri recomandate: telefon mobil, articole de scris, carti, parfum, bijuterii de argint sau aur alb, ceas.


Rac


Nascute intr-o zodie de apa, guvernata de Luna, nativele zodiei Rac sunt sensibile, sentimentale si dedicate familiei. Adora sa se simta iubite si, când primesc daruri, se simt mai in siguranta din punct de vedere emotional. Le place in egala masura sa primeasca, dar si sa ofere ele insele. Devotamentul fata de familie face ca cele mai apreciate cadouri sa fie articolele de decoratiuni interioare sau obiectele necesare in locuinta. De asemenea, ele adora filmele de familie, cu peisaje frumoase si happy-end romantic. Culorile lor preferate sunt alb, bleu si argintiu. Orice este legat de domeniul ocult sau are o tenta spiritulala le va fascina in mod sigur. Cand le oferiti un cadou, tineti cont de un lucru: darul trebuie insotit de afectiune. Pentru Raci, nimic nu conteaza mai mult pe lume decât dragostea. Alte cadouri pe care le mai puteti face sunt papuci de casa, articole de bucatarie, fier de calcat, lenjerie intima, picturi, bijuterii cu perle.


Leu


Leul este regele generozitatii, iar când primiti ceva de la femeile din aceasta zodie, aveti grija sa le oferiti si voi un cadou. Adora sa fie in centrul atentiei si acorda multa atentie parului, asa incât un cadou de acest gen ar fi foarte potrivit: un uscator, un ondulator, un set de perii. Guvernate de Soare, culorile lor preferate sunt portocaliu, rosu, auriu si galben stralucitor. Sunt destul de vanitoase, le place sa fie admirate, astfel incât ar fi bine sa le oferiti cadouri usor de remarcat vizual. Daca va tin buzunarele, cumparati-le ceva de firma sau, oricum, de mai multi bani, pentru a fi siguri ca se vor putea mândri cu cadoul: bijuterii de aur, obiecte de arta, parfum fin, cristaluri, obiecte din portelan.


Fecioara


Guvernate de planeta Mercur, nativele zodiei Fecioara au un foarte dezvoltat simt critic si sunt foarte organizate. Sunt pretentioase fara pereche si va vor cauta nod in papura in consecinta. Din punctul lor de vedere, ceea ce le faceti cadou demonstreaza in primul rând ceva despre voi insiva si despre caracterul vostru, iar in al doilea rând, demonstreaza daca sunteti atenti la gusturile lor si cât de bine le cunoasteti. Un alt sfat: calitatea este mai importanta decât cantitatea. Culorile potrivite sunt cele din gama rosu-violet. Le plac foarte mult plantele, iar floarea care le reprezinta este lavanda. Prin urmare, un set de unelte pentru gradinarit sau produse cosmetice pe baza de lavanda le vor incânta cu siguranta. Sunt foarte meticuloase din fire si vor aprecia daca acordati atentie detaliilor. Asadar aveti grija ca darul sa fie perfect ambalat si cu fundita asortata cromatic.


Balanta


Guvernate de planeta Venus, femeile din acest semn zodiacal pot fi foarte sentimentale, asa incât un cadou cu aer nostalgic le va bucura foarte mult. Culorile care pun in valoare Balanta sunt albastru-argintiu si verde. Orice articol vestimentar elegant si de bun gust este binevenit. Sunt gurmande foarte rafinate, deci delicatesele, dulciurile deosebite, sampania, mâncarurile exotice si fara grasime le vor incânta. Stimulentii olfactivi au mare efect la aceasta zodie, deci mirodeniile, aromele, betisoarele chinezesti sau esentele parfumate nu dau gres la Balanta. Alte cadouri recomandate: bijuterii cu opale sau smaralde, parfum, saruri de baie, ulei de masaj, un neglije din satin, un set pentru aromaterapie, rame pentru fotografii, obiecte de decoratiune interioara, un abonament la o sala de fitness sau la un salon de masaj.


Scorpion


Extrem de pasionale si indragostite de mistere, femeile Scorpion se dau in vânt dupa lenjerie intima sexy si parfumuri exotice. Culorile lor preferate sunt albastru, verde marin si rosu. Le place apa, astfel incât orice cadou pe aceasta tema le va incânta. Alegeti ceva fie scump, fie care sa le stimuleze inteligenta, caci altfel criticile nu intârzie sa apara. Le place sa primeasca cadourile cu multa lume de fata, pentru a afla toti cât de mult sunt pretuite. Le mai puteti oferi lenjerie intima, articole sportive, carti politiste sau de aventuri, pahare de cristal, scoici, set pentru aromaterapie si esente, obiecte oculte.


Sagetator


Obiectele cu tenta istorica sau specifice unei anume tari li se vor parea de mare efect. Este semnul care iubeste cel mai mult excursiile, asa ca un bilet pentru o vacanta in strainatate, eventual intr-un loc incarcat de istorie, le va face sa sara in sus de bucurie. Alta idee buna de cadou este o petrecere surpriza cu toti prietenii. Nimic nu le incânta mai tare decât sa isi intâlneasca prietenii. Culorile potrivite sunt din gama rosu-grena-maro. Alte cadouri recomandate sunt posetele, brosele, sau cartile de calatorii.


Capricorn


Având o fire pragmatica, nativele zodiei Capricorn prefera cadouri cât mai durabile cu putinta. Se bucura când primesc daruri practice, cum ar fi o masina de spalat. Guvernate de planeta Saturn, vor aprecia un obiect conceput cu multa rabdare si devotament. Culorile preferate sunt cele elegante si reci: bleumarin, gri, negru, argintiu. Ele se vor bucura sa primeasca orice cadou practic si rezistent: produse cosmetice de ingrijire a pielii, aparatura electrocasnica, pantofi creati de un designer renumit, articole vestimentare clasice si sobre, obiecte de anticariat sau sculptate in lemn.


Varsator


Guvernate de planeta Uranus, nativele acestei zodii pot fi destul de imprevizibile si le place orice iese din sfera obisnuitului. Sunt originale din fire, asa ca orice obiect inovator, haios, nonconformist le va placea in mod sigur. Ideea de baza este sa le stimulati imaginatia, daca vreti sa le placa cu adevarat cadoul. Sunt modeste si nu au pretentii la cadouri, importanta este atmosfera pe care o creati pentru ele. Culorile potrivite sunt bleu si portocaliu. Cadourile pe care le puteti oferi sunt: aparatura electrocasnica, un animal de casa, o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste.


Pesti


Imaginatia este caracteristica lor dominanta. Sunt pasionate de istorie, psihologie si arta. Muzica are o mare importanta in viata lor, deci cu CD-urile de muzica, mai ales cu o compilatie pe gustul lor, nu dati gres. Le plac obiectele exotice, care le fac sa viseze la locuri indepartate. Sunt romantice prin definitie, deci lumânarelele, inimioarele si ursuletii de plus sunt o idee foarte buna. Florile si clasica cutie de bomboane, insotite de o felicitare si o cina romantica pe malul lacului sunt, de asemenea, perfecte. Le plac bijuteriile si lucrurile scumpe, pentru ca le fac sa se simta pretuite. Culorile potrivite pentru Pesti sunt cele pastelate: roz, bleu, verde deschis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS