9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua persoane au murit intr-un accident rutier

Doua persoane au murit intr-un accident rutier

Un grav accident rutier soldat cu doi morti s-a petrecut in seara de 21 iunie, in jurul orei 23.15, pe strada Calea Bucuresti, din Râmnicu Vâlcea. Gheorghe T., de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, taximetrist, in timp ce conducea autoturismul marca Hyundai Accent, din cauza neatentiei, a parasit partea carosabila spre dreapta, in sensul sau de mers, si s-a ciocnit cu o semiremorca. Aceasta era stationata regulamentar, in afara partii carosabile.


In urma impactului a rezultat decesul lui Gheorghe T., conducatorul autoturismului, precum si decesul Vasilicai M., de 45 de ani, din Râmnicu Vâlcea, pasagera in autoturism.


Subcomisarul Marcel Sardaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vâlcea, a declarat ca nu se stie din ce cauza soferul a iesit de pe carosabil si a intrat chiar sub remorca: „In momentul producerii accidentului, carosabilul era uscat. Nu se stie din ce motiv a parasit carosabilul. La fata locului nu au fost identificate urme de frânare“.


Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vâlcea.


„Barbatul a decedat din cauza unei hemoragii interne, provocata de ruperea arterei, iar femeia a murit in urma unui traumatism vertebro-medular-cervical“, a declarat medicul legist Daniel Roncea, din cadrul Serviciului de Medicina Legala. Cercetarile continua pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS