9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCercetat pentru furt de gazolina

Cercetat pentru furt de gazolina

Un localnic din Logresti a gaurit o conducta de gazolina din care a sustras 150 de litri de produs petrolier, in lipsa interventiei angajatilor SP Ticleni, politistii fiind nevoiti sa introduca in gaura facuta o bucata de lemn.


Un gorjean este cercetat pentru furt calificat, dupa ce a sustras gazolina dintr-o conducta a Schelei Petroliere Ticleni. In timp ce efectua serviciul de patrulare la conducta de transport gaze a Schelei Petroliere Ticleni, un echipaj de jandarmi l-a surprins pe Catalin Stefan Dumitrascu, de 20 de ani, din comuna Logresti, sat Frunza, in timp ce fura gazolina din magistrala ce traverseaza pârâul Valea Caselor.


Din investigatiile efectuate la fata locului, s-a stabilit ca barbatul sustrasese din conducta de transport, cu ajutorul unui furtun, cantitatea de 150 de litri de produs petrolier. Acesta a fost depozitat in cinci recipiente din plastic a câte 30 de litri.


Infundata cu un lemn


In cauza a fost intocmit dosar penal, autorul fiind cercetat in stare de libertate pentru savârsirea infractiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat si urmeaza sa fie predat unitatii pagubite. Cu toate ca au recuperat integral cantitatea de produs petrolier care fusese luata din conducta, politistii s-au trezit ca nu prea au cui sa o inapoieze. Mai mult decât atât, angajatii Schelei Petroliere Ticleni au reactionat cu intârziere la solicitarea politiei de a repara conducta. Astfel, vazând ca nimeni nu vine sa astupe gaura pentru a impiedica scurgerea gazolinei, politistii care au anchetat cazul au reusit sa astupe orificiul prin care a fost introdus furtunul cu o bucata de lemn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS