10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Batuta cu sapa

Un gorjean din comuna Ciuperceni si-a snopit in bataie fiica, femeia declarându-le politistilor ca a fost si violata de bataus.


Un pensionar din comuna Ciuperceni, Gorj, este cercetat de Politia municipiului Târgu Jiu pentru lipsire de libertate, dupa ce si-a sechestrat fiica si a batut-o cu o sapa. Gheorghe Visan, de 63 ani, a vrut sa o puna la punct de fiica sa, Aurora Bobei, de 33 de ani, si i-a administrat o corectie ca la carte. Femeia le-a declarat politistilor ca in urma cu doua zile a fost agresata si violata de tatal sau, Gheorghe Visan, ambii locuind in acelasi imobil. Din primele cercetari efectuate la fata locului de echipa operativa din cadrul Politiei municipiului Târgu Jiu, s-a stabilit ca pensionarul i-a aplicat mai multe lovituri victimei cu un obiect contondent, dupa care a lipsit-o de libertate. Tânara a fost inchisa, impotriva vointei sale, intr-o camera din imobil, iar aici batrânul a terorizat-o sistematic.


Urmarit penal


Impotriva lui Gheorghe Visan s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de lipsire de libertate. Miercuri seara, Gheorghe Visan a fost retinut de politie in baza unei ordonante emise pe 24 de ore, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj cu propunerea de arestare preventiva. „Cercetarile continua, urmând ca, in functie de concluziile certificatului medico-legal ce i se va elibera victimei, sa se procedeze la o justa incadrare juridica a faptelor comise de invinuit. Trebuie sa se stabileasca si daca femeia a fost violata, asa cum sustine. Semnele bataii sunt vizibile, insa expertizele vor demonstra daca Gheorghe Visan va fi cercetat si pentru alte infractiuni“, a declarat inspectorul Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS