20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGAZETA de SUD mai aduce un calculator in dar

GAZETA de SUD mai aduce un calculator in dar

Extragerea la TOMBOLA ABONATILOR din aceasta luna l-a desemnat drept câstigator al marelui premiu – un calculator AMD Sempron – pe Gabriel Toma, de 38 de ani, din Craiova.


Fericitul câstigator, abonat de sase ani la GAZETA de SUD, a declarat ca nimeni din familia sa nu a câstigat vreodata un premiu. „Intrucât nu ne consideram niste oameni norocosi din punctul acesta de vedere, nici nu am dat atentie listei cu câstigatorii, desi am citit ziarul de vineri, ca de fiecare data. Când ne-au sunat de la GAZETA de SUD si ne-au dat vestea, nu ne-a venit sa credem“, a declarat Gabriel Toma.


Beneficiarul direct al premiului este mezina familiei Toma, Bianca, de 14 ani. „Noul calculator este un dar frumos, venit la inceputul vacantei. Fetita mea se poate bucura acum de calculatorul performant pe care si-l dorea de mult“, a mai declarat fericitul câstigator.


Regulament TOMBOLA ABONATILOR


In fiecare luna, abonatii prin sistemul de distributie propriu al GAZETEI de SUD sunt inscrisi automat la Tombola Abonatilor. Cititorii care se aboneaza prin Posta Româna sau Rodipet trebuie sa trimita dovada platii abonamentului pe adresa redactiei. Pentru o transparenta sporita, tragerile la sorti vor avea loc in a doua joi a fiecarei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat in Craiova, vizavi de Banca Tiriac si cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorti interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII