22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAgent de paza la IML, baut la volan

Agent de paza la IML, baut la volan

Un doljean din localitatea Brabova, agent de paza la Institutul de Medicina Legala Craiova, a fost retinut de oamenii legii duminica, dupa ce s-a urcat la volan baut si fara permis de conducere si a tamponat doua autoturisme.


Florin Trusca, de 22 de ani, din Brabova, a fost retinut de agentii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Dolj, dupa ce a intrat cu masina in doua autoturisme parcate pe marginea unei strazi din Craiova. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neindemânarii la volan a lui Trusca, acesta neavând permis de conducere, dar si a faptului ca era sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii doljeni au depistat luni si un taximetrist care transporta clienti desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.


Oliveti Caval, de 45 de ani, din Craiova, taximetrist, a fost depistat luni, in jurul orei 7.35, in timp ce conducea taxiul chiar daca bause.


In cazul sau, alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,66 miligrame/l de alcool pur in aerul expirat. Celor doi barbati le-au fost recoltate probe biologice si le-au fost intocmite dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS