22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDacia s-a oprit in plop

Dacia s-a oprit in plop

Un grav accident de circulatie s-a produs luni seara, pe soseaua care face legatura intre comuna doljeana Cârcea si Drumul European 574.


In jurul orei 21.00, Liviu Dobrescu, de 35 de ani, din Cârcea, se deplasa de acasa catre Metro, la volanul autoturismului sau Dacia 1310 break, cu numarul de inmatriculare DJ-07-AXJ.


Conducând cu viteza, pe un drum neiluminat, soferul a pierdut controlul masinii intr-o curba usoara la stânga. Masina a iesit de pe carosabil, a parcurs câteva zeci de metri prin tufisurile de pe marginea drumului si s-a oprit in singurul plop de pe o raza de câtiva kilometri. Impactul a fost deosebit de violent.


„Eram in curte si am vazut masina cum a venit din curba si a intrat cu viteza in pom“, si-a amintit Daniela Mirea, martor. „Soferul era blocat in masina si nu am reusit sa-l scot. Cei de la descarcerare au fortat usile si l-au scos, dupa ce s-au chinuit si ei vreo zece minute. Soferul era constient si l-au dus la spital cu ambulanta“, a povestit Titu Mirea, alt martor al accidentului.


Politia continua cercetarile in acest caz. Oamenii legii incearca sa stabileasca din ce cauza soferul a pierdut controlul masinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS