13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPink i-a scris reginei Angliei

Pink i-a scris reginei Angliei

Cântareata Pink a trimis o scrisoare reginei Angliei in care si-a exprimat nemultumirea fata de celebrele caciuli purtate de garzile Palatului Buckingham, care sunt confectionate din blana de urs, informeaza site-ul mtv.fr.


„Imi pare rau sa va plictisesc, insa… este nevoie de pielea unui urs intreg pentru confectionarea unei singure caciuli“, a scris artista.


Ea a trimis alaturi de scrisoare un esantion de blana sintetica, sugerându-i reginei sa adopte metodele moderne pentru confectionarea caciulilor garzilor sale. Cântareata este membra a asociatiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), care militeaza pentru protejarea drepturilor animalelor. Ea este noua imagine a manifestatiilor impotriva lantului de restaurante fast-food KFC. Pink, pe numele sau Alicia Moore, a declarat in cadrul unui interviu acordat publicatiei New York Post ca motivul care a determinat-o sa se alature militantilor este acela ca „PETA cere ca lantul de restaurante sa-si modernizeze metodele de sacrificare a puilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS