17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGdS a dat, nepoata a luat!

GdS a dat, nepoata a luat!

Gazeta de Sud s-a mai „usurat“ ieri de un calculator. Norocosul care a pus mâna pe marele premiu al tombolei abonatilor este Marin Dina, de 59 de ani, din Craiova. La ridicarea pretiosului colet de la sediul redactiei, Domnia sa a tinut sa aduca aprecieri ziarului la care este abonat de peste cinci ani si care ieri l-a facut câstigator a doua oara!


„Am mai câstigat acum vreo doi-trei ani un milion de lei. Felicit Gazeta de Sud pentru acest obicei bun de a-si premia cititorii fideli. Mai mult, este de apreciat faptul ca, de la o vreme, premiile sunt mult mai variate, lucru care nu poate decât sa ne bucure pe noi, abonatii!“.


Cât priveste premiul cu care inginerul craiovean a plecat acasa, acesta nu a poposit prea mult in biroul personal, ci a intrat chiar ieri in posesia Elianei, nepotica de numai opt ani a domnului Dina.


„Are un calculator, dar e cam vechi, cam depasit – parintii i l-au luat de la un second. Nici nu putea pica mai bine un astfel de premiu, mai ales ca este topita dupa jocuri!“, a mai spus câstigatorul tombolei abonatilor GdS, Marin Dina, inainte de a duce trofeul acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII