13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTeledon pentru sinistrati

Teledon pentru sinistrati

La aproape o luna de când furia apelor a lovit localitatile din sudul judetului Dolj, bilantul este de cosmar: peste 1.500 de case distruse sau avariate, aproape 30.000 de hectare de teren arabil inundate, opt drumuri impracticabile, pierderi care se ridica la câteva sute de miliarde de lei. Pentru a aduce o raza de speranta in inimile celor care au nevoie de tot sprijinul nostru, Studioul Teritorial TVR Craiova, impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, organizeaza duminica, 14 mai, intre orele 17.00 – 19.00, emisiunea teledon „Digul Inimilor“. Aceasta va putea fi urmarita in intreaga tara, fiind preluata de toate celelalte studiouri teritoriale ale Televiziunii Române: Cluj, Iasi si Timisoara.


In cadrul emisiunii se vor putea face donatii pentru cei care au avut atât de mult de suferit in urma inundatiilor. Echipa de realizatori a TVR Craiova ii va avea alaturi si pe colegii de la celelalte studiouri teritoriale, care au strâns deja importante sume de bani si materiale de constructii, pe care le vor dona in cadrul teledonului.


Daca vreti sa fiti alaturi de semenii nostri aflati in suferinta, folositi aceasta ocazie pentru a contribui cu orice suma de bani sau materiale de constructii, pe care le puteti anunta in direct, in cadrul emisiunii. Telefoanele la care puteti suna sunt 0 900 90 0121 (1 Euro) si 0 900 90 0125 (5 Euro), iar contul deschis in acest scop este RO08TREZ2915005XXX0001585046912.


Atât numerele de telefon, cât si contul in care se pot face donatiile vor fi operationale incepând cu 14 mai si ramân deschise pâna la 31 mai. „Digul inimilor“ va fi o emisiune in care, pe lânga reprezentanti ai administratiei locale, ai jandarmilor si ai armatei, vor fi prezente familii de sinistrati si artisti care au tinut sa sustina teledonul: Laura Lavric, Tiberiu Ceia, Vasilica Dinu, Cristi Buica, Ciprian Roman, Petrisor Alecsandrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS