22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Europa Copiilor“ in Casuta Fermecata

„Europa Copiilor“ in Casuta Fermecata

O bucata de polistiren, nu mai mare decât o masuta de gradinita, iar pe ea – 44 de stegulete, colorate si decupate de mâini indemânatice. Cântece, poezii, costume nationale si multa veselie. Aceasta a fost ieri „Europa Copiilor“, sarbatorita de zeci de prichindei in curtea Gradinitei nr. 30 „Casuta Fermecata“ din Craiova.


Imbracati in costume nationale, rumeni in obraji si evident emotionati, zeci de prichindei s-au jucat ieri câteva ore de-a „valorile românesti si europene“, sub atenta supraveghere a educatorilor si parintilor. Organizat in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Scoala nr. 21 „Gheorghe Titeica“, programul a cuprins numeroase activitati: o calatorie imaginara prin Europa, in care fiecare copilas a prezentat o tara europeana, program de cântece si poezii, precum si o activitate practica de desen, temele de abordare fiind drapelele statelor europene, costumul popular si harta României.


In final, lucrarile copiilor au fost adunate intr-o expozitie care va putea fi admirata câteva saptamâni de toti oaspetii gradinitei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS