13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTom Cruise iese din nou la rampa

Tom Cruise iese din nou la rampa

Tom Cruise, cel mai de succes actor al prezentului, s-a reintors pe marele ecran intr-unul dintre rolurile care l-au facut celebru – agentul secret Ethan Hunt. In „Misiune Imposibila 3“, noul film din seria care a fost lansata in 1996, personajul lui Cruise se confrunta cu Owen Davian (Philip Seymour Hoffman) – un furnizor de informatii si arme ilegale. Actorul are insa si un rol complet nou, de aceasta data in viata privata, devenind pentru prima oara tatic.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, Thomas Cruise Mapother al IV-lea s-a nascut in 1963, in Syracuse, statul New York, parintii sai nereusind sa-si imagineze ca unicul lor fiu avea sa devina, peste 43 de ani, unul dintre cei mai bogati si apreciati oameni din lume. Inca din copilarie, artistul, care mai are trei surori, si-a petrecut cea mai mare parte a timpului calatorind. Inainte sa implineasca 14 ani, parintii sai divortasera, iar viitorul star din „Top Gun“ fusese inscris la 15 scoli din Statele Unite si Canada. Mama sa si noul sot al acesteia s-au stabilit, in cele din urma, in Glen Ridge, New Jersey. La acest moment, Cruise inca isi planuia o cariera in preotie. Abia in timpul liceului adolescentul a dezvoltat un interes puternic pentru actorie.


La scurt timp dupa ce a renuntat la liceu, Cruise s-a mutat in New York, in cautarea norocului. Primul sau rol a fost in drama romantica „Endless Love“, din 1981. Ulterior, artistul a mai jucat in filmul pentru adolescenti „Taps“, apoi in „The Outsiders“, alaturi de Patrick Swayze, Rob Lowe si Ralph Macchio, in „Risky Business“ si in pelicula „All The Right Moves“. In urmatorii cinci ani, Cruise a aparut in câteva dintre cele mai bune filme ale acelei perioade, inclusiv „Top Gun“ (1986) si „Rain Man“ (1988).


Insa artistul a dorit sa demonstreze ca poate interpreta si roluri mai serioase, aceasta oportunitate fiindu-i oferita in roluri ca „Nascut pe 4 iulie“, „Interviu cu un vampir“, „A Few Good Men“, „Magnolia“ si „Eyes Wide Shut“. In aceste pelicule, actorul a dat dovada de un talent innascut, fiind foarte apreciat de critici.


Rolul lui Jerry Maguire combina perfect talentul si carisma actorului


Filmul „Jerry Maguire“ este cel care s-a bucurat atât de aprecierea fanilor, cât si a criticilor, rolul reusind sa combine perfect talentul actoricesc si carisma lui Cruise. Periplul in lumea cinematiografiei a continuat cu rolurile din „Vanilla Sky“ si „Ultimul Samurai“, care i-au facut pe multi dintre admiratorii sai sa se intrebe daca este acelasi om cu cel din „Misiune Imposibila“.


Dupa ce a gasit dragostea in bratele multora dintre cele mai frumoase femei de la Holywood – Mimi Rogers, Nicole Kidman sau Penelope Cruz – alaturi de care a jucat in câteva filme, artistul a cunoscut-o pe actuala logodnica, Katie Holmes.


Ambii artisti fiind foarte cunoscuti, revistele de scandal nu le-au dat o clipa de ragaz de când s-a infiripat relatia lor, in aprilie 2005. Totodata, presa l-a criticat pe Cruise pentru faptul ca a aderat la scientologie, convingând-o si pe iubita sa sa faca acest gest.


Cu toate acestea, o data cu un nou sezon de blockbuster-uri, cei doi actori sunt din nou in voga. Acest lucru se intâmpla nu numai datorita noului film „Misiune Imposibila 3“, ci si pentru ca artistul a devenit pentru prima oara tata. Holmes a adus-o pe lume pe micuta Suri, pe 18 aprilie 2006.


In prezent, Cruise se afla in plina campanie de promovare a noii pelicule, calatorind de la Hollywood in Roma, iar de acolo in Londra, Paris si New York, vorbindu-le fanilor cât de bine se simte la premiere, dupa o pauza de aproape 12 luni. Artistul nu pierde insa nici o ocazie sa spuna cât de mândru este de „fetele“ sale frumoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS