13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSuperman, Batman si Wonder Woman, intr-un nou joc video

Superman, Batman si Wonder Woman, intr-un nou joc video

Warner Bros si Eidos Interactive au semnat un acord pentru distribuirea in American de Nord si Europa a noului joc video „Justice League Heroes“, bazat pe legendara echipa de supereroi creata de DC Comics. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, jocul va fi lansat in toamna acestui an, pentru suport PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable) si Xbox.


Publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment si dezvoltat de Snowblind Studios, „Justice League Heroes“ este un joc de actiune in care utilizatorul poate prelua rolul unor eroi consacrati ca Superman, Batman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter sau Zatanna, luptând impotriva personajelor malefice. Fiecare dintre supereroi are o serie de caracteristici anume, care pot fi imbunatatite pe parcursul jocului.


„Jocul nostru are un public-tinta foarte diversificat. Dorim ca, prin intermediul unei campanii de promovare performante, sa prezentam noul titlu intr-un mod cât mai atractiv“, a declarat Jason Hall, vicepresedinte al Warner Bros. Interactive Entertainment.


De asemenea, Jane Cavanagh, director executiv in cadrul Eidos Interactive, a precizat: „Parteneriatul cu Eidos va permite ca acest joc sa ajunga la foarte multi utilizatori, care vor avea sansa sa preia caracteristicile supereroilor preferati din echipa DC Comics. Suntem mândri sa adaugam titlul «Justice League Heroes» la portofoliul produselor distribuite de Eidos“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS