14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSi barbatii stiu sa spuna „Te iubesc“

Si barbatii stiu sa spuna „Te iubesc“

Multe femei se plâng de faptul ca partenerul lor nu le spune suficient de des „Te iubesc“. Sunt chiar multe care afirma ca nu au auzit niciodata cuvintele magice iesind din gura iubitului, chiar daca este vorba despre o relatie de durata. Se pare ca in ceea ce priveste comunicarea, exista un grad mai mare de introvertire in rândul barbatilor, acestora fiindu-le mai greu sa isi exprime sentimentele.


Nu se stie daca este vorba despre asta sau nu, daca intr-adevar exista diferente atât de mari in ceea ce priveste comunicarea intre barbati si femei… Ceea ce se stie cert este ca iubitul dumneavoastra va poate transmite ca va iubeste, fara sa spuna vreun cuvânt. Site-ul ele.ro face o trecere in revista a câtorva dintre modurile in care partenerul, iubitul dumneavoastra incearca sa va comunice dragostea pe care v-o poarta.


Aveti liber acces in garderoba lui. Daca poarta foarte des tricourile pe care i le-ati facut cadou sau hainele pe care le-a ales impreuna cu dumneavoastra, inseamna ca pentru el este important sa fie imbracat pe gustul dumneavoastra. Daca va ia cu el atunci când isi cumpara haine sau daca va cere parerea legat de felul in care se imbraca este clar ca gusturile dumneavoastra sunt foarte importante pentru el. Barbatii nu se omoara sa ceara in general parerea celorlalti atunci când isi aleg haine, deoarece le place sa fie ei insisi si sa isi aleaga singuri stilul. Daca va lasa pe dumneavoastra sa preluati controlul in acest domeniu, este dispus sa va lase sa va puneti amprenta asupra stilului sau si asupra vietii sale.


Cumpara lucruri care va plac dumneavoastra. Daca atunci când veniti in vizita la el, gasiti sucul dumneavoastra preferat, biscuiti sau alte dulciuri care va plac, este absolut clar ca doreste sa va simtiti bine alaturi de el si ca vrea sa va faca fericita. Daca din intâmplare se duce la supermarket si va cumpara si dumneavoastra ceva ce stie ca va va face placere, inseamna ca sunteti inclusa in planurile lui.


Lucrurile dumneavoastra in peisajul lui. De ce sa nu recunoasteti ca nici dumneavoastra nu va place sa va vedeti teritoriul invadat de lucruri care nu va apartin? Fie ca sunt ale iubitului, ale parintilor sau ale unei prietene. Si iubitului dumneavoastra i se pare normal sa isi apere teritoriul si, de aceea, nu ii face mare placere sa se simta invadat de pieptenul sau elasticul dumneavoastra de par sau alte obiecte feminine. Daca totusi nu este deranjat de aparitia lucrurilor dumneavoastra in peisajul lui de celibatar, inseamna ca are gânduri serioase si ca deja se priveste pe „El“ ca pe un „Noi“.


Stie numele tuturor prietenelor dumneavoastra si chiar detalii despre ele. Daca tine minte perfect tot ceea ce i-ati povestit vreodata despre prietenele dumneavoastra si daca incearca si sa se implice in discutii despre acestea si problemele lor, este mai mult decât evident ca va iubeste.


Intimitatea lui impartita cu dumneavoastra. Stiti foarte bine ca niciunui barbat nu ii face mare placere sa ii cotrobaiti prin lucruri sau sa va uitati in telefonul lui mobil. Cu toate acestea, daca iubitul dumneavoastra nu este inspaimântat de ideea ca dumneavoastra sa va uitati in telefonul lui mobil inseamna ca este dispus sa va impartaseasca detalii intime despre el insusi. In plus, daca va lasa chiar sa raspundeti la telefonul lui mobil sau fix, este destul de clar ca vrea sa aiba o relatie serioasa cu dumneavoastra.


Este interesat in legatura cu familia dumneavoastra. Stiti si dumneavoastra prea bine ca barbatii nu se omoara dupa detalii gen „mama a facut…“, „bunica a fost la vremea ei… “. Daca este insa interesat si pune chiar el primul intrebari legate de familia dumneavoastra, acesta este un semn ca relatia dumneavoastra incepe sa fie serioasa si ca vrea sa va cunoasca mai bine.


Vorbeste despre planurile lui. Daca va impartaseste planurile lui de viitor si, mai ales, daca va si include tacit in ele, este evident ca are planuri mari pentru voi doi. Depinde, bineinteles, si la ce fel de planuri se refera, dar, in general, daca va vorbeste despre ce doreste sa faca in domeniul profesional sau despre locul unde vrea sa se stabileasca, inseamna ca isi doreste un viitor alaturi de dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS