16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGrasunii fac cariera la Hollywood

Grasunii fac cariera la Hollywood

Sunt staruri care ar face orice pentru a obtine un rol; unele chiar ar renunta la o silueta perfecta, obtinuta cu multa truda, si ar mânca zeci de hamburgeri si gogosi demonstrându-si, in acest fel, dedicatia fata de meseria pe care si-au ales-o.


Colin Farrell. Pregatindu-se pentru noul rol din reecranizarea filmului „Miami Vice“, celebrul actor irlandez a acceptat sa se „indoape“ câteva saptamâni cu toate bunatatile care se puteau gasi pe platourile de filmare. Desi artistul nu a câstigat foarte multe kilograme in plus, fanii nu l-au recunoscut cu usurinta.


George Clooney. Celebrul artist s-a ingrasat cu 20 de kilograme si si-a lasat barba special pentru pelicula „Syriana“, obtinând un premiu Oscar la editia din 2006. In acest film, Clooney a interpretat rolul unui agent CIA care descopera un adevar socant despre rolul sau.


Orlando Bloom. Cunoscutul actor este considerat drept unul dintre cei mai sexy barbati din lume, chiar daca nu sta foarte bine la capitolul „muschi“. El si-a surprins insa fanii cu o statura „mai matura“ in rolul din „Regatul Cerului“. Inainte de inceperea filmarilor, britanicul a mâncat prajituri pe saturate si a petrecut ore intregi in sala de gimnastica, reusind sa câstige câteva kilograme bune. El a slabit insa la scurt timp dupa lansarea peliculei.


Val Kilmer. De la Batman la „Fatman“ („grasanul“ – n.r.) nu a fost decât un pas. Desi actorul sustine ca a facut acest „sacrificiu“ pentru rolul din „Alexandru“, fanii il sfatuiesc sa stea departe de placinte si gogosi.


Robert De Niro. Pentru a prezenta cât mai realist unul dintre personajele sale de marca – Jake La Motta – artistul a fost obligat sa se ingrase cu aproape 27 de kilograme, ajungând sa fie de nerecunoscut in pelicula „Raging Bull“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS