17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAnastasia Lazariuc revine in forta

Anastasia Lazariuc revine in forta

Dupa ce o perioada a preferat sa ramâna intr-un con de umbra, iar in lumina reflectoarelor a intrat celebra, de pe acum, fiica Ileana, Anastasia Lazariuc isi pregateste revenirea in muzica româneasca cu un nou album.


Când, dupa 15 ani, relatia dintre Nicola si Mihai Alexandru a intrat intr-un impas, cei doi au hotarât ca este timpul sa inceteze si colaborarea profesionala. Mihai Alexandru nu mai compune pentru Nicola, dar s-a orientat spre alte voci din muzica româneasca. Si dupa ce a aruncat o privire critica asupra show-bizz-ului autohton, a decis ca Anastasia Lazariuc, cea care in ultima vreme era recunoscuta doar ca mama Ilenei Lazariuc (fosta cântareata, actualmente actrita, iubita lui Ion Ion Tiriac), are o voce care merita pusa in valoare. Compozitorul este recunoscut ca fiind responsabil de succesele Nicolei, care a devenit vedeta la multi ani dupa ce a debutat, iar criticii asteapta cu nerabdare sa afle daca Anastasia Lazariuc ii va face concurenta fiicei. Spre deosebire de alti compozitori români care prefera sa-si incredinteze lucrarile unor tinere aflate pe bancile scolii, Mihai Alexandru prefera sa lucreze cu artiste care au o experienta muzicala solida. Gurile rele au spus chiar ca intre cei doi ar exista si alt tip de relatie decât cea profesionala si ca artistul s-ar fi consolat in bratele frumoasei moldovence dupa ce a fost parasit de sotie, dar Anastasia Lazariuc neaga cu vehementa aceste zvonuri.


„… am fost la mama acasa, unde mi-am linistit sufletul“


Deocamdata, artista a incheiat lucrul la un nou album si saptamâna viitoare hotaraste ultimele detalii cu noua sa casa de discuri.


„Lucrul la album l-am incheiat in urma cu o luna, dar acum sunt in tratative cu Cat Music. Dupa ce semnez cu ei vom decide impreuna numele materialului si data lansarii“, a spus artista.


Anastasia Lazariuc si-a pregatit cu grija noul material si a colaborat cu mai multi compozitori: Mihai Alexandru, Nicolae Caragia, Jun Sadovnic si Adrian Sandu. In ceea ce priveste stilul abordat, moldoveanca ramâne fidela melodiilor lente, cu o exceptie: piesa compusa de Mihai Alexandru este latino-house. De asemenea, albumul va contine si un featuring cu trupa Millenium. Si pentru ca a fost foarte preocupata cu noul album, artista nu a avut timp sa fie alaturi de familie decât cu ocazia Sarbatorilor Pascale.


„De Pasti am fost in Moldova, la mama acasa, unde mi-am linistit sufletul, dar de 1 Mai n-am facut nimic deosebit, ziua asta nu are nici o insemnatate pentru mine“, a mentionat cântareata.


Si cum printre cântareti este o adevarata moda sa-si incerce norocul si in actorie, Anastasia Lazariuc recunoaste ca in urma cu ceva timp a primit câteva propuneri sa joace in productii cinematografice, dar din partea rusilor.


„In România nimeni nu mi-a propus sa joc in vreun film sau serial si nici nu stiu ce-as raspunde daca s-ar ivi o astfel de oferta“, a mentionat cântareata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS